23948sdkhjf

Kinnarps vann priser

Samtidigt som möbelmässan i Stockholm inleddes meddelades att Kinnarps fått två designpriser på annat håll i världen, nämligen vid det tysklandsbaserade iF Product Design Award.
iF Product Design Award är ett internationellt erkänt pris som delas ut i 70 olika kategorier sedan 1950-talet. Nu delade man ut priser till två av Kinnarps produktserier, Space och Fields, som båda är möbelserier utformade för att vara flexibla och möta de krav på flexibilitet som finns på många av dagens arbetsplatser.

Space är ett möbelkoncept som är skapad av designern Stefan Brodbeck (Brodbeck design). Serien bygger på ett stort antal förvaringsmoduler, som kan kopplas samman och kombineras beroende på den funktionalitet och det utseende som önskas. Serien är gjord för att vara flexibel med möjlighet till både fokuserat arbete och samarbete i grupp.

Fields är en serie som ska fungera som en länk mellan den traditionella arbetsplatsen och mötesrummet. Möbelserien är utformad för att göra det möjligt att skapa gemensamma miljöer, mötesutrymmen, rum i rummet, kreativa miljöer och ytor för fokus eller enskilda arbetsplatser. Även denna serie består av ett antal moduler som kan kombineras, sättas samman och placeras ut på många olika sätt. I serien, som är formgiven av Olle Gyllang på Propeller Design AB, ingår både soffor, fåtöljer, bord, skärmar och tillbehör.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078