23948sdkhjf

Ikea öppnar för kök i Stockholm city

Efter sommaren öppnar Ikea en pop-up för kök i Mood-kvarteret i centrala Stockholm. Besökarna får besöka ett showroom och kan prata med köksspecialister. Den tillfälliga köksbutiken håller öppet till slutet av februari 2018.

– Vi vill vara där människorna är, och gärna möta dem på nya sätt. Det ska vara enkelt att komma förbi oss på Regeringsgatan 65, kanske på väg till eller från jobbet, säger Håkan Svedman, vd och landschef Ikea Sverige.

I pop-up butiken kommer besökarna att kunna köpa kök med hemleverans och montering, även tjänster som mätservice och installationsservice erbjuds. Den tillfälliga köksbutiken omfattar 355 kvadratmeter, att returnera eller att köpa med sig varor hem direkt kommer inte att vara möjligt – beställning och köp sker online.

Den tillfälliga köksbutiken kompletterar köksavdelningarna på stockholmsvaruhusen i Kungens Kurva och Barkarby samt Ikea Service och pick-up i Enebyängen. Pop-up:en ingår i Mood-kvarteret, fastighetsägare och förvaltare är AMF Fastigheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11