23948sdkhjf

Möbeljätte lanserar svensk klick-teknologi

Vill möta dagens marknadsbehov

Japanska möbeldetaljisten Nitori lanserar en ny produktserie med möbelklickteknologin Threespine från Välinge Innovation. Den japanska marknadsledaren blir först i sitt hemland med att introducera möbler med klick-teknologi, och säger sig vara övertygade om att detta är lösningen förändrade marknadsbehov.

Med cirka tre miljoner leveranser per år och fler än 520 butiker enbart i Japan är Nitori en av de största möbeldetaljisterna i världen. Ett viktigt mål för Nitori är att tillhandahålla produkter som underlättar konsumenters vardag och man är övertygade om att ha hittat en lösning i klickteknologin.

– Första gången jag kom i kontakt med Threespine blev jag alldeles tagen då jag insåg hur den skulle kunna minska den komplexitet samt missnöje våra kunder har upplevt med traditionell möbelmontering, säger Noriyasu Yamamoto , chef för produktutveckling vid Nitori.

Nitoris möbler levereras i platta paket och monteras av slutkonsumenterna. Detta möbelsegment visar på fortsatt stark tillväxt, delvis till följd av dess lämplighet för e-handel, och kommer att ställa högre krav på snabba, enkla och pålitliga monteringsmetoder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094