23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Solectro AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 3

Utsug för olja och emulsionsdimma

den 12 augusti 2020

Genom att välja ett utsug från ULT är det enkelt att säkerställa en hälsosam arbetsmiljö för alla på arbetsplatsen. ULTs utsug är mobila och finns för flera olika sorters arbetsmiljöer och partiklar.

Utsug som uppfyller kraven i era processer och applikationer

den 11 augusti 2020

Om ni använder ett lasersystem så är det viktigt att ni går igenom så att utsuget uppfyller kraven för era processer och applikationer.

Solectro AB hjälper er att fräsa fram prototyper/små serier

den 10 augusti 2020

Solectro AB erbjuder hjälp med att fräsa fram prototyper och små serier i främst aluminum och plast, men även i andra lättmetaller.

Profiler för många olika konstruktioner

den 6 augusti 2020

Sidoprofil 1 är perfekt för att konstruera olika typer av boxar, lådor och kapslingar.

DATRONs cnc verktyg

den 4 augusti 2020

En värdefull regel är: Rätt djup och rätt längd Skäret skall alltid vara så pass långt att det endast är några millimeter längre än djupaste bearbetningsnivån.

Skärande bearbetning - CNC fräsning

den 8 juli 2020

DATRONs CNC-fräsmaskiner för att snabbt och enkelt fräsa ental, mindre serie eller större serie av olika detaljer. DATRONs höghastigetsfräsmaskiner lämpar sig för aluminium, mässing, brons, koppar, komposit, GFK/CFK, trämaterial, akryl och plast.

Automatisera mera

den 1 juli 2020

Det skall vara enkelt att automatisera. Vi har lång erfarenhet av industrianpassningar och automationslösningar. Ett brett spektrum av lineära enheter, kulskruvs- och kuggremsdrift, profiler, gejdsystem, miniatyrgejdsystem, controller o motor.

I lödningsprocesser bildas stora mängder lödrök

den 25 juni 2020

Att exponeras för lödrök ger negativa effekter på hälsan som besvär med luftvägar och hud. I lödröken finns det flussmedelsrester, lödpartiklar, gaser och ångor som enligt lag måste ledas bort och filtreras.

LPKF S64 för in-house PCB prototyping applikationer

den 24 juni 2020

ProtoMat S64 är ett system för nästan alla PCB prototyping applikationer. ProtoMat S64 är med snabb och pålitlig.

Missa inte webinar med Ersa och LPKF Laser & Electronics

den 22 juni 2020

LPKF Laser & Electronics och Ersa bjuder in till webinar för att gå igenom nya spännande systemalternativ där de presenterar ett snabbt och kostnadseffektivt sätt från PCB-design till färdigt PCB-kort.

ACD 220 Ex ett utsug för ångor, gaser och lukter

den 17 juni 2020

Gaser och ångor består av partiklar och aerosoler som påverkar våra luftvägar. Redan vid små koncentrationer kan det leda till andningsförgiftning, toxiner för neurosystemet eller leda till explosion.

Nanotecs hybrid linjärställdon är det perfekta valet

den 1 juni 2020

Nanotecs hybrid linjärställdon är det perfekta valet för applikationer med små positioneringsrörelser som kräver hög drivkraft och dragkrafter i trånga utrymmen.

APBA60 Ny motor från Nanotec

den 14 maj 2020

APBA60 är en ny serie borstlösa DC motorer från Nanotec. Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neo

den 14 maj 2020

När vi inte kan besöka våra kunder för att utföra installation och utbildning på plats. Istället har vi tillsammans med våra kunder utfört både installation och utbildning via live-stream. Efter ca 1 vecka så var våra nya kunder ”up and running”.

Producera mer konkurrenskraftigt med en Cobot

den 11 maj 2020

Kassow Robots Cobots är trots sin stora räckvidd extremt kraftfulla, snabba och lämpliga för användning i små utrymmen. Kassows Cobots ger små och medelstora företag möjligheten att uppnå en komplex automatisering.

Laserröken är mycket hälsofarlig

den 4 maj 2020

Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning mfl är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett mycket hälsofarligt ämne?

DATRON MLCube en high performance fräsmaskin

den 30 april 2020

DATRONs MLCube har utvecklats för att på ett flexibelt, snabbt och enkelt sätt kunna bearbeta stora frontpaneler, chassi, profiler och andra aluminium detaljer.

Dispenseringssystem för små upp till medelstora detaljer

den 29 april 2020

DATRONs dispenseringssystem ger högsta möjliga processäkerhet och flexibilitet med dess kombination av elektroniskt dispenserhuvud med en patenterade kontrollteknik.

Tillverka PCB prototyper inhouse

den 23 april 2020

Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmar. LPKFs PCB-mönsterkortsfräsar passar i princip i vilken utvecklingsmiljö som helst tack vare att den enkelt kan placeras på ett stabilt bord.

Filtrera virus och bakterier

den 22 april 2020

Utsugsenheten MED JUMBO 2.0 används inom område som tandläkare, vårdcentral, sjukhus och andra offentliga miljöer. Virus och bakterier är en hälsorisk för både personal och patienter.

Innovativ gängfräsning

den 21 april 2020

DATRONs mönsterskyddade fräs-gängfräs kör både kärnhål och gänga i ett och samma arbetsförlopp, vilket gör att man sparar in tid för verktygsbyte och därmed reduceras även produktionskostnaderna.

Verktyg för snabb och exakt bearbetning

den 17 april 2020

Med DATRONs CNC-fräsverktyg erhålls en snabb, exakt och kostnadseffektiv bearbetning. DATRONs CNC-fräsverktyg finns i flera olika utförande för flera olika material som tex. aluminium, koppar, mässing, stål, plast, akryl, skumplast samt komposit.

Skyddsvägg - minimera virusspridning

den 8 april 2020

Skyddsvägg som ger ett säkert avstånd mellan personal och kund. Skyddsväggen är enkel att montera och placera. Minimera spridningen av bakterier och virus med en skyddsvägg. Stabil skyddsvägg konstruerad av lätta aluminiumprofiler.

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel

den 2 april 2020

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel. Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen.

Resultat per sida:12244896
Sida av 3

Fakta om Solectro AB

Adress
Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Lomma kommun

Telefon: +46 (0)40 53 66 00

Fax: +46 (0)40 53 66 10

VAT nummer: SE5561434035

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623

Sänd till en kollega

0.143