23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nyheter från Solectro AB

Tillbaka till företagsprofilen.

Sortera efter
Sida av 3

APBA60 Ny motor från Nanotec

den 14 maj 2020

APBA60 är en ny serie borstlösa DC motorer från Nanotec. Med en nominell effekt på upp till 400W ger de borstlösa likströmsmotorerna i APBA60-serien ett extremt kraftfullt alternativ till AC-servomotorer i samma storlek.

Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neo

den 14 maj 2020

När vi inte kan besöka våra kunder för att utföra installation och utbildning på plats. Istället har vi tillsammans med våra kunder utfört både installation och utbildning via live-stream. Efter ca 1 vecka så var våra nya kunder ”up and running”.

Producera mer konkurrenskraftigt med en Cobot

den 11 maj 2020

Kassow Robots Cobots är trots sin stora räckvidd extremt kraftfulla, snabba och lämpliga för användning i små utrymmen. Kassows Cobots ger små och medelstora företag möjligheten att uppnå en komplex automatisering.

Laserröken är mycket hälsofarlig

den 4 maj 2020

Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning mfl är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett mycket hälsofarligt ämne?

DATRON MLCube en high performance fräsmaskin

den 30 april 2020

DATRONs MLCube har utvecklats för att på ett flexibelt, snabbt och enkelt sätt kunna bearbeta stora frontpaneler, chassi, profiler och andra aluminium detaljer.

Dispenseringssystem för små upp till medelstora detaljer

den 29 april 2020

DATRONs dispenseringssystem ger högsta möjliga processäkerhet och flexibilitet med dess kombination av elektroniskt dispenserhuvud med en patenterade kontrollteknik.

Tillverka PCB prototyper inhouse

den 23 april 2020

Från design till färdig PCB prototyp på bara några timmar. LPKFs PCB-mönsterkortsfräsar passar i princip i vilken utvecklingsmiljö som helst tack vare att den enkelt kan placeras på ett stabilt bord.

Filtrera virus och bakterier

den 22 april 2020

Utsugsenheten MED JUMBO 2.0 används inom område som tandläkare, vårdcentral, sjukhus och andra offentliga miljöer. Virus och bakterier är en hälsorisk för både personal och patienter.

Innovativ gängfräsning

den 21 april 2020

DATRONs mönsterskyddade fräs-gängfräs kör både kärnhål och gänga i ett och samma arbetsförlopp, vilket gör att man sparar in tid för verktygsbyte och därmed reduceras även produktionskostnaderna.

Verktyg för snabb och exakt bearbetning

den 17 april 2020

Med DATRONs CNC-fräsverktyg erhålls en snabb, exakt och kostnadseffektiv bearbetning. DATRONs CNC-fräsverktyg finns i flera olika utförande för flera olika material som tex. aluminium, koppar, mässing, stål, plast, akryl, skumplast samt komposit.

Skyddsvägg - minimera virusspridning

den 8 april 2020

Skyddsvägg som ger ett säkert avstånd mellan personal och kund. Skyddsväggen är enkel att montera och placera. Minimera spridningen av bakterier och virus med en skyddsvägg. Stabil skyddsvägg konstruerad av lätta aluminiumprofiler.

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel

den 2 april 2020

Ta fram dina egna prototyper, kör små serier – bli flexibel. Med Datron neo går det snabbt och enkelt att komma igång med CNC-fräsningen.

Utsug för ren och frisk luft i labbet

den 1 april 2020

Jumbo Filtertrolley är ett utsug som passar mycket bra för att ta bort och filtrera partiklar som finns i mycket fint damm, medicinsk laserrök, lödrök, lukt eller lösningsmedelsångor.

1-skärig planfräs - snabb och effektiv

den 31 mars 2020

DATRONs nya 1-skäriga planfräs lämpar sig riktigt bra för grovfräsning. Den 1-skäriga planfräsen har en optimerad spånkanal för snabb och effektiv spånmatning.

Problem med att få fram prototyper och små serier?

den 26 mars 2020

SOLECTRO AB vill väldigt gärna försöka att hjälpa till i den pressade situationen som coronaviruset  ställer till med för många olika företag när det gäller att få fram små serier och prototyper.

Spindelmotor för höghastighetsbearbetning

den 25 mars 2020

Med en högfrekvensspindel kan man effektivisera och öka kvaliteten på bearbetningen av produkter i plast och olika lättmetaller.

Uppnå utmärkt polerad ytkvalitet till lägre kostnad

den 24 mars 2020

DATRONs 1-skäriga fräsverktyg med polerat skär uppnår nästintill helt polerade konturer och efterbearbetning faller helt bort eller reduceras till ett minimum.

Har ni fyllt upp ert verktygslager?

den 19 mars 2020

Passa på att fylla på ert lager för fräsverktyg så att ni undviker att stå still.

En fräsmaskin som gör det snabbt och enkelt att ställa

den 18 mars 2020

Med en DATRON fräsmaskin uppnås en betydligt kortare tillverkningstid och en högre kvalitet på bearbetningen. DATRON är specialiserade på frästekniken High-Speed-Cutting.

Snabb och enkel high speed cutting

den 17 mars 2020

Snabb och enkel high speed cutting med Datron neo Allt är lättöverskådligt Enkel och tydlig design med självförklarande ikoner Maskinens aktuella status visas tydligt på en "run screen"

Uppsamlade partiklar från laserbearbetning

den 12 mars 2020

Ni har väl rätt utsug? Lasermärkning, lasergravering, lasersvetsning mfl är tekniker som vi alla känner till, men hur många av oss känner till att laserröken är ett mycket hälsofarligt ämne?

Nanotec controllers är idealiska för enkla konstruktioner

den 11 mars 2020

Nanotecs beprövade generation av SMCI/SMCP-controllers är idealiska för enkla konstruktioner och finns tillgängliga med endast RS485 och/eller CANopen-gränssnitt.

Inandning av dimma, damm och rök - en allvarlig hälsorisk

den 10 mars 2020

Har ni sett över ert processutsug? Vid en inspektion tittar arbetsmiljöverket på ventilationen i verkstadslokalerna och kontrollerar då även så att det finns processventilation/utsug vid processmaskinerna. 

Skydda personalen med enkel insats

den 28 februari 2020

Partiklars farlighet beror på storleken, vilka ämnen den består av och om de är nedbrytbara. Våra luftvägar är utrustade med försvarsmekanismer, men tyvärr så räcker dessa inte till när vi utsätts för miljöer med damm, rök och dimma av olika slag.

Resultat per sida:12244896
Sida av 3

Fakta om Solectro AB

Adress
Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Lomma kommun

Telefon: +46 (0)40 53 66 00

Fax: +46 (0)40 53 66 10

VAT nummer: SE5561434035

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Karoline Ljung
Telefon: +46 40536623

Sänd till en kollega

0.079