23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Renholmen får ny ägare

| Medlemsnyhet | Företag Renholmen AB

Renholmen AB ingår tillsammans med företagen ALMAB och Arivislanda i ARAT Group. Nu har ARAT Group förvärvats av Storskogen AB från Provator AB.

- Storskogen satsar på företag som är stabila och lönsamma. Det ger oss fantastiska möjligheter att fortsätta vår resa med utveckling och expandering av bolaget, säger Renholmens vd Per Jonsson.

ARAT Group levererar högteknologisk utrustning till sågverks- och vidareförädlingsindustrin. De tre bolagen drivs fristående och omsätter tillsammans 300 miljoner kr och har 100 anställda.

- Vi ser fram emot att fortsätta utveckla våra tre ledande bolag i positiv anda tillsammans med Storskogen, som också möjliggör ytterligare förvärv till gruppen, säger Johan Andersson, vd ARAT Group.

Storskogen är en industri och handelskoncern som idag äger 28 svenska bolag med en omsättning på drygt 4 miljarder kronor. Storskogen är en stabil och långsiktig ägare med ambitionen att växa organiskt samt genom förvärv.

- Vi är en långsiktig och stark ägare som ser god potential i ARAT Group med dessa tre fina bolag och starka varumärken, säger Daniel Kaplan, vd och partner på Storskogen.

Medlemsnyhet

Företag
Renholmen AB

Maskingatan 10
Box 10
930 47 Byske
Sverige
Renholmen AB

Sänd till en kollega

0.142