23948sdkhjf

Ett hållbart val för ditt hem

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

För oss som värnar om skogen, naturen och inte minst vår egen hälsa och vårt bästa möjliga mående finns det val vi ständigt gör, andra mer sällan, som påverkar oss och det som finns runtomkring oss mer än vi tror.

Vi som gillar att djupdyka i träindustrin kan desto mer känna oss bekanta med att vi väljer kvalitet på den hårdvara som vi så småningom bygger våra liv med. Ett hushåll, en bostad är ingen liten sak. Faktum är att det är där våra barn med största sannolikhet kommer att tillbringa framtiden, vilket är en annan anledning att tänka framåt än den allmänna strömning mot miljötänk vi ser idag. Vilka val gör du, och vad kan du tänka på? Jo, i denna artikel ska du läsa om något som i första taget kanske inte låter relaterad men mycket väl är så. Och det förstår du snart.

Värme, vatten och sanitet – vad blir det?
Om dessa är av god kvalitet, blir resultaten en fröjd för dig och din familj. Våra läsare är allt ifrån byggare till mekaniker, svetsare, murare och VVS-tekniker. Alla kan ju inte kunna allt, men det är ju i samma stund inte så svårt att faktiskt välja rätt på det där lagret av produkter där vissa blinkar till lite extra med gula eller röda lappar och bokstäver för din syn. Billighet, nedsatthet och rea. Jo, ibland går det att göra stora fynd – men vet du vad det är du egentligen köper? Och vad är god kvalitet? Enligt våra VVS-tekniker samt i konsultation av externa proffs har vi fått råd om val av i detta fall köksblandare, eller i vardaglig mun: kranar. En kökskran finns i alla moderna kök, och är en grundläggande funktion för vår vardag. En sämre kökskran resulterar i bekymmer för dig och din familj när ni behöver tänka på så mycket annat.

Rekommendationer av ny kökskran
Som byggare och proffs kräver man ju det lilla extra. Man förutsätter kvalitet på den produkt man investerar i, och också att den håller över en mycket lång tid. Vi vill ju inte se exempel där kranen läcker och skapar fuktskador i vårt kök, och inte heller skador på grund av kalk i vårt vatten. En kökskran ska klara sådant helt enkelt, och visst finns det bra, mycket bra, varianter på kökskranar som också är billiga. Köp därför en billig kökskran eller köksblandare till ditt kök som håller längre tack vare sin kvalitet.

Konkreta tips på kökskran
Gustavsberg, Nivito och BLANCO är bara tre av de många men utvalda varianter som svarar på våra koncisa behov. Designmässigt varierar dessa från stilfull elegans till en mer rustikare känsla som gör ditt kök till ett ’haven’ av steampunk. En kökskran är ett sätt för dig att uttrycka din personlighet och en känsla för stilmedvetenhet i anslutning till ditt hem. Du kan med lugn tänka på dessa rena ytligheter eftersom att kvaliteten från grunden är bra och att krom, pipar, grepp och greppsblandare uppfyller det de ska. Vi rekommenderar detta, för att det är mer kul helt enkelt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.068