23948sdkhjf

Fler jobb går till hantverkare med bredare expertis

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att kunna sin konst idag blir allt mer ovanligt. Speciellt den nya generationen fluktuerar, och främst när det kommer till val av karriär, men även senare i arbetslivet.

Världen idag syns förändras fortare och mer än någonsin vilken spås vara den främsta anledningen till beteendet hos våra unga. Detta beteende är dock något som präglar oss alla i någon mån, oavsett vad det är för beslut vi står inför. När det kommer till grad av anställbarhet och till vem en tjänst i slutändan går, är en viss trend allt mer synlig. Det handlar om mångsidighet. Mångsidigheten blir allt mer efterfrågad, och en varierande professionell bakgrund allt mer premierad. Läs mer här om hur du kan öka ditt värde på arbetsmarknaden och dra nytta av den efterfrågan som syns hos våra arbetsgivare idag.

Jobb inom industrin allt mindre automatiserade
Jobben inom trä- och möbelindustrin spås att bli ännu mer kreativa – även för den enskilde. Det räcker dock inte längre att vara specialiserad inom något. Idag krävs det oftare kunskap inom en bred mängd hantverk då en del arbete sker i gränslandet bland flera av dem, samtidigt. Låt säga att du är en snickare och att du genom din utbildning främst fokuserat på materialet trä. Då kan du i många fall förvänta dig att behovet av snickeri och hantering av metaller och glas blir något som kommer upp under ditt arbetsliv. Och självklart ska du inte ducka för chansen att på sätt och vis vidareutbilda dig eller i varje fall lära dig lite mer om något nytt! Din entusiasm kommer i slutändan att uppskattas högt.

Dansani Mido 50 är badrummets räddare
Dansani Mido är ett spegelskåp med inbyggd LED-belysning. Skåpet mäter 50 x 70,4 cm och passar perfekt i badrum med lite mindre plats att förvara och röra sig på. Kanske trodde du eller din kund att det inte fanns så många möjligheter att variera er? Det gör det visst! I vackert polerat glad på både utsidan och insidan av dörrarna kommer du åt varenda vinkel av dig själv, när du vill finputsa dig inför ett viktigt möte. Detta spegelskåp skulle knappast vara komplett utan sina två tåliga hyllor av glas, vilket är perfekt när du vill förvara saker lite undangömt. Till skåpet finns även en elkontakt samt en avbrytare, och är praktiskt i din vardag oavsett vilka verktyg du vill använda dig av alternativ ladda. Dansani Mido 50 är verkligen räddaren i ditt badrum. Snygg, enkel och sofistikerad passar den alla hem som värdesätter en stilren finish.

Inspireras av glasdesign och eleganta Dansani Mido 50
Oavsett din bakgrund bör du kunna installera ett spegelskåp. Det är enkelt och går snabbt, men ställer ett visst krav på din perfektion och känsla för mått. Se det som ett test, eller en källa för inspiration. Som sagt, kräver arbetslivet den variation av egenskaper och flexibilitet så att du kan önskas installera något som ett spegelskåp fast du vanligtvis jobbar med finsnickeri. I en sådan situation är det ett gott tillfälle att visa framfötterna, och för att du ska lyckas med det kan ett gott tips vara att göra sig påläst och beredd!

 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.055