23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Så fixar du en snygg och trendig trädgård till sommaren

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Nu är sommaren snart här, och om ett par månader kommer svenskarna att sakta med säkert tända upp för grillen och släpa ut trädgårdsmöblerna.

Trädgården fyller en viktig plats hos de flesta svenskar med hus, det är en plats till avkoppling och reflektion, men också en lekplats till barnen. Vi har samlat några tips på hur du kan fixa till drömträdgården.

Nya utemöbler
Köpte du billiga utemöbler i plast för 20 år sen som nu har blivit gula i färgen? Ingenting piffar upp helhetsintrycket av en uteplats som vackra och moderna utemöbler. Rottingmöbler har en modern och stilren stil samtidigt som de är väldigt slittåliga och tål både regn och rusk. Rotting utemöbler är också väldigt lätta att göra rena.

Köp utemöbler som passar in i din stil, kanske föredrar du en minimalistisk och enkel stil? Kanske är du mer till den färgglada och bohemiska stilen eller är utemöbler i palettfärger precis det du letar efter? Det finns ett stort urval av olika utemöbler både i fysiska butiker, och online som man kan köpa utemöbler hos, så det är bara att Googla sig fram så finner du helt säkert något som du blir glad för.

Ätbar trädgård
Ett annat enkelt och snabbt sätt att piffa upp trädgården på är att köpa nya blommor och växter. Varför inte skapa en vacker och spännande örtgård där det växer rosmarin, salvia, gräslök, timjan eller dill. Det finns många billiga kryddväxter som kan planteras utomhus. Tänk bara tanken att kunna gå ut i sin trädgård för att plocka alla örter som du behöver till din matlagning.

Man kan också köpa många olika slags spännande bärbuskar som kan planteras ute i trädgården. Bärbuskar ger både färgklickar i trädgården, och är en stor glädje för både stora och små. Varför inte plantera en röda vinbärsbuske, hallon buske eller några jordgubbsplantor ute i trädgården? Det gäller att inte snåla med växterna då det är med till att skapa ett välkomnande och mysigt helhets intryck.

Stämningsbelysning på kvällen
Något som många glömmer är att man ju absolut kan sitta ute i trädgården på kvällen också och mysa; kanske med en skön filt, en kopp te och en bra bok, eller varför inte sitta ute i trädgården tillsammans med familjen och spela spel på kvällarna? Ett enkelt sätt att skapa en mysig stämning i trädgården på kvällarna är att investera i solcellslampor. De ger ett vackert och stämningsfullt ljus på ett miljövänligt och billigt sätt då de laddas med ström under dagen.

Sist men minst så finns det ett hav av tips och inspiration att finna online till trädgårdsinspiration. Fundera lite över vad du vill använda trädgården till och vad som passar bäst för din familj. Skall trädgården fungera som en läshörna med hängmatta, filtar och frodiga växter, en lekplats för familjens minsta med bärbuskar och gömställen där man kan leka kurragömma eller ska trädgården vara en plats till reflektion och återhämtning? Lycka till med trädgårdsprojektet.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062