23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Megawood® barfotatrall från WBP Trading AB

| Medlemsnyhet | Företag WBP Trading AB

Trallsäsongen är här så varför inte uppgradera med ett riktigt bra och exklusivt alternativt från vår leverantör Megawood®?

Megawood® barfotatrall tillverkas exklusivt i Tyskland. 
Deras produkter är globalt unika och består av upp till 75% naturfibrer från skogsplanering och sågverksindustrin och härrör från hållbart förvaltade trävaror. De förädlar dem med 25% polymerer och tillsatser.

Trä är bra och de gör det ännu bättre. De utnyttjar de positiva attributen och kompletterar dem med ytterligare fördelar. megawood® kan återvinnas och returneras till produktionsprocessen. Dagens råmaterial är också morgondagens råmaterial. Detta är vårt bidrag till förmån för våra barn.

Megawood barfotatrall kombinerar de positiva attributen från trä med stor kunskap om moderna polymerer. Resultatet ger en naturlig yta med olika profiler och färgeffekter som efterliknar naturen.

Megawood barfotatrall är mer resistenta än vanligt trä och extremt hållbart över tid. Du kan bearbeta materialet precis som trä och skapa en unik barfotakänsla.

Den visuella utseendet, känslan och lukten av trä som ett naturligt material förblir intakt, men det krävande underhållet, såsom vanlig oljning eller målning, är inte längre nödvändig.

Barfotatrallen blir inte ens grå såsom trä, även när de utsätts för UV-strålar. Och allt detta uppnås utan ett enda plastskikt.

Megawood tillverkar bara solida trallar - inga känsliga ihåliga produkter och detta håller insekter och genomträngande vatten borta. Deras produkter uppfyller de högsta hälso- och säkerhetskraven.

Eftersom inga farliga stickor finns i materialet är det särskilt lämpligt för barfota användning. Deras naturliga ytor ger utmärkt säkerhet och komfort. Beroende på profilen är deras barfotatrall halkfria, även utsatta för fukt och är därför idealiskt för allmän användning, såsom hotell, swimmingpooler och lekplatser.

För mer information besök vår hemsida: Megawood hos WBP Trading AB

Medlemsnyhet

Företag
WBP Trading AB

Axel Danielssons väg 269
215 82 Malmö
Sverige
WBP Trading AB

Sänd till en kollega

0.078