23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Goda råd till flyttningen

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Visst känns de skönt att flyttningen närmar sig? Nu äntligen är det dags att komma i ordning i nya boendet..

Packa ur och fixa på plats. Du har redan bokat flyttfirma och fått lådorna levererade. Bor du Kalix har du hittat en lokal flyttfirma som klarar närområdet där, och bor du i Linköping har du bokat en flyttfirma linköping Det där har du koll på.

Kanske har du kvarchecklistor från tidigare flyttningar? Eller kanske du laddat ner nya listor? Det är mycket att tänka på och de här listorna kan inte överskattas.

Men hur ser listorna ut? Har du fått med de små tipsen till vår digitala flytt? Att du inte längre behöver flytta telefonen, är något som enbart den äldre generationen skrattar åt numera. Yngre människor förstår inte ett dugg här. Tips: förr i tiden, när telefonen satt fast i väggen, var man tvungen att be telefonbolaget flytta ens nummer till nya adressen. Annars fungerade inte telefonen, när man kopplade in den i väggen. Du måste dock fortfarande be om att de flyttar ditt bredband, så du kan ha med dig ditt WiFi.

Flera tips
Har du tagit back up på laptoppen? Det händer att saker går sönder under flyttningen, det kan lika gärna vara laptoppen som en lampa. Ta back up och lägg i ett moln innan flytten. Det är enklare att köpa ny dator än att försöka återskapa innehållet. Oavsett försäkring är det nog inte någon flyttfirma som klarar det.

När du ändå håller på och lägger upp saker i molnet. Varför inte skanna viktiga papper och lägg upp det med? Så är det gjort och du kan sova dubbelt så gott om natten.

Kom ihåg att ta bilder på gamla lägenheten efter att du flyttstädat, och på den nya innan du flyttar in. Det är alltid viktigt att ha dokumentationen på plats.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063