23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Patent beviljat för LSAB Supreme

| Medlemsnyhet | Företag LSAB Sverige AB

LSAB Supreme är en unik serie lösskärsverktyg för hyvlar, med en mängd fördelar.

Verktygen är konstruerade för att bibehålla rundgången mellan profilbyten vilket innebär att profilskären kan slipas utan tillgång till verktygskropp. Det medger en snabb och kostnadseffektiv omslipningsservice eftersom endast skären behöver skickas iväg för slipning.

Mikael Thelander, teknisk specialist inom hyvleri på LSAB, säger: "LSAB Supreme kännetecknas av extremt långa gångtider och mycket korta ställtider vilket tillsammans ger ett oöverträffat maskinutnyttjade. Det är enkelt att komplettera med nya profiler i samma verktygskropp och systemet är lämpligt för applikationer med höga krav på ytkvalitet, gångtid och flexibilitet".
 
Produktutvecklingen pågår ständigt hos LSAB. Teamet av produktutvecklare är experter på att hitta lösningar som flyttar fram gränsen för vad som är möjligt. Det nu beviljade patentet för LSAB Supreme utgör en milstolpe i utvecklingsarbetet och bekräftar LSABs innovationskraft.
 
LSAB levererar verktygslösningar till all träbearbetande industri samt är en komplett serviceleverantör. LSAB har sin bas i Sverige och dotterbolag i 5 länder, samt export till ytterligare ett 30-tal marknader. LSAB är en del av LSAB Group AB som är ett helägt bolag inom Latour Industries.
 
För ytterligare information kontakta: Jimmy Weiborn, Försäljnings- och MarknadschefTelefon: 0470-73 30 84, e-mail: jimmy.weiborn@lsab.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
LSAB Sverige AB

Hjalmar Petris Väg 46
352 46 VÄXJÖ
Sverige
LSAB Sverige AB

Sänd till en kollega

0.062