23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Inled det nya året med renovering

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Det nya året är på ingång och med det ges möjlighet att fräscha upp ditt hus.

Varför inte börja 2020 med att se till att ditt hem är snyggt och fräscht inför den kommande våren? Det känns alltid bra att inleda ett nytt år med ett nytt projekt.

Det första renoveringsprojektet som kan sättas igång under våren är att renovera fasaden. Husets fasad är en central del av ett hus och behöver underhållas för att minska risken att stöta på problem. Dock är det ett projekt som tar lite mer tid och resurser. Till skillnad från att måla om en innervägg, kräver en uppfräschning av fasaden ordentliga förberedelser i form av byggställningar, stegar etc.

Ett bra alternativ till en vanlig byggställning kan vara att införskaffa en sk. rullställning. Precis som namnet låter, är det en ställning som står på hjul och därmed kan förflyttas enkelt. En annan skillnad jämfört med vanliga ställningar är att rullställningar har en större yta att stå och arbeta på, de är bredare vilket hjälper om man har större och mer komplexa renoveringsprojekt. Det går också bra att vara flera personer samtidigt på rullställningen då de är anpassade efter arbete som kräver flera mannar.

En annan investering man kan göra inför det nya året är att införskaffa en ny kyl eller frys. Årets sista dagar brukar vara en period där butiker rear ut produkter som de inte fått sålt under året, kyl och frys brukar vara sådana produkter som är utmärkt att uppgradera inför det nya året. Enklast är att jämföra online, gärna genom ett sk. bäst i test kyl och frys för att se vilken kyl/frys som är den bästa i förhållande till pris, funktioner och hur energisnåla de är. När man sedan hittat den vara som passar en bäst, är det läge att gå runt i butiker för att testa själv.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.049