23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Högsta klass på Bergs Timbers brandskyddsimpregnering

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Bergs Timbers brandskyddimpregnering har blivit bedömt av SundaHus miljödata gällande Bergs Timber Burnblock Gran, Furu samt Thermo furu.

Bergs Timbers brandskyddimpregnering har blivit bedömt av SundaHus miljödata gällande Bergs Timber Burnblock Gran, Furu samt Thermo furu. Vilket har visat att produkterna inte är hälso- eller miljöfarliga i byggskedet, att den ger minimal belastning på naturresurser och inte bidrar till ohållbart skogsbruk och mer.

”Vi arbetar vidare med våra tester av material och utvecklar produktsortimentet för att kunna erbjuda marknaden ett så brett utbud som möjligt utan att tumma på säkerhet och kvalitet. Vi tar stort ansvar för våra produkter och ser fram att sälja Burnblocks brandskyddsimpregnerade produkter via Woodworks by Bergs med start nu under våren 2020.” Säger Per-Åke Bergh, VD Woodworks by Bergs.

SundaHus driver och underhåller en miljödatabas enligt miljölagstiftningens riktlinjer där varor för bygg- och fastighetssektorn vid ny- och ombyggnation klassificeras från A till D där A är bäst. Bland kunderna finns privata fastighetsbolag, kommunala och statliga fastighetsbolag, landsting, konsulter och entreprenörer.

Läs mer om SundaHus miljödatabas här.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Sänd till en kollega

0.062