23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Woodworks by Bergs välkomnar nu FRAMTID

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Woodworks by Bergs har smygstartat sin försäljning av Attefallshus och Fritidshus under våren och lanserar nu sitt första egna arkitektritade hus.

Woodworks by Bergs har smygstartat sin försäljning av Attefallshus och Fritidshus under våren och lanserar nu sitt första egna arkitektritade hus. I samarbete med en lokal arkitekt och systerföretaget Byko-Lat har Woodworks inte bara tagit fram ett väldisponerat Attefallshus, utan ett helt nytt koncept. Huset har döpts till FRAMTID och kommer definitivt att påverka hur vi planerar våra utbyggnader i framtiden.

FRAMTID är ett hus som du och din familj kan växa med, ett möjligheternas hus. Du kan börja med FRAMTID som Attefallshus, ett välutrustat och arkitektritat 30 m2 stort hus. En blandning av det traditionella och det moderna hemmet skapat för den moderna familjen i naturmaterialet trä.  

”Vi är riktigt nöjda med hur huset är designat och är övertygade om att detta är ett hus man kommer att trivas i.” säger Per-Åke Bergh, VD för Woodworks by Bergs

FRAMTID Attefallshus har en öppen planlösning för kök och sällskapsyta med ett sovrum på nedre plan samt ett loft om ca 8 m2 med plats för två sovplatser och smart förvaring. Med stora fönster i gaveln flödar ljuset in över samlingsplatsen i huset. 

Växer familjen? Behövs ett extra sovrum? Lägg till 15 m2 eller till och med 30 m2 till ditt befintliga Attefallshus och ansök endast om bygglov för tillbyggnaden. Med FRAMTID kan du enkelt bygga ut ditt hus genom att välja en av våra färdiga moduler anpassade till planlösningen.

FRAMTID fungerar även som ett fritidshus och kan beställas i större storlekar från start. Börja med ett 60 m2  stort fritidshus med möjlighet att bygga ut senare. Även till våra större modeller kommer tillbyggnadsmodulerna att anpassas efter planlösningen. Bygg till ett extra sovrum, eller varför inte ett ytterligare badrum?

 Se alla modeller här


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.469