23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kagon lanserar ProLog 3.0

| Medlemsnyhet | Företag Kagon AB

Säsongen för timmerbevattningen är i gång och vi på Kagon lanserar en nyhet den här sommaren.

Nu är det högsäsong för timmerbevattning och vi på Kagon jobbar för fullt för att kunna hjälpa och serva våra kunder med allt från att leverera delar så som pumpar, slang, kopplingar, ventiler, stolpar och spridare till befintliga anläggningar, till att projektera, dimensionera och leverera helt nya skräddarsydda anläggningar.

Vi har i år också en ökad förfrågan på att planera och dimensionera om befintliga anläggningar, många av våra kunder bygger om och bygger ut sina timmerplaner nu.

Äntligen kan vi också berätta att vi under en längre tid jobbat på att ta fram en ny version av vårt styrsystem ProLog. ProLog är en väder och behovsanpassad styrning som vi på Kagon jobbat med sedan 1995 och är därmed ett väl beprövat och avancerat system som styr bevattningen utifrån rådande väderförhållanden och stockens avdunstning, och nu kan vi snart presentera en tredje version, ProLog 3.0.
År 1995 kom första versionen av ProLog ut på marknaden, 2015 kom ProLog 2 och nu i sommar lanseras alltså ProLog 3.0.

I grunden bygger ProLog 3.0 på samma funktion och beprövade teknik som de tidigare versionerna, vi använder samma forskning och samma formel som tidigare, där vi beräknar den exakta avdunstningen från stocken och hur mycket vatten stocken och vältan suger i sig, för att veta exakt hur mycket vatten vi ska kompensera med och på så vis lägga på rätt mängd vatten vid rätt tillfälle. ProLog 3.0 kommer dock att vara ytterligare utvecklad och anpassad till dagens moderna teknik där vi använder en mycket modern plattform som gör det möjligt att använda mobiltelefoner, läsplattor etc för att ansluta, vilket kommer ge en helt annan flexibilitet i användandet.

Har ni funderingar kring timmerbevattning generellt eller ProLog 3.0, så kontakta gärna Anna Bodare eller Ari Sarenbrink på:
Anna- 070-392 45 09 eller anna@kagon.se
Ari – 070-672 91 70 eller ari@kagon.se

Medlemsnyhet

Företag
Kagon AB

Samuelsdalsvägen 4
791 61 Falun
Sverige
Kagon AB

Sänd till en kollega

0.078