23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Modernisera köket i sommar

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att modernisera köket är en populär aktivitet under våren och sommaren

När hösten drar igång med skola för barn, arbete och diverse aktiviteter är det skönt att kunna komma tillbaka till ett nytt och fräscht kök. Nedan ger vi några tips på hur du kan modernisera köket.<

Häng upp redskap i köket
Det första tipset är att hänga så mycket som möjligt på väggarna i köket. Speciellt om du har ett litet kök. Installera krokar i varenda vrå och där du ofta befinner dig. Att hänga upp saker i krokar har flera fördelar. 

Först och främst tar det mindre plats och ser mycket mer organiserat ut än om det ligger på bänken. Du kan också hänga upp nydiskade redskap då de torkar bättre och snabbare. Det ser också trendigt och snyggt ut med matchande redskap som hänger i köket.

Hyllor på rätt ställen
Placera en hylla bredvid eller ovanför köksbänken för att förvara oljor, redskap och kryddor nära till hands. Saker som du använder ofta i din matlagning. Installera också S-krokar på sidan av kåpan till fläkten där du kan hänga slevar, skedar etc. 

Bredvid spisen behöver du har en yta där du kan ställa tallrikar, skärbrädor, kastruller mm. Att renovera ett kök men inte tänka på avlastningsytor är ett misstag som du med säkerhet kommer ångra framöver.

Råd vid modernisering av köket
Modernisering av köket kan vara utmanande. Var börjar jag och vad gör jag om det blir fel? Det är vanliga frågor man ställer sig själv. Lyckligtvis finns mycket information att tillgå online genom bloggar, instruktionsvideos, manualer etc. Läs på innan du börjar renovera för att minimera risken för misstag. 

Känner du däremot att köksrenoveringen är för svårt och du inte vet vad du gör? Överväg då att ta in experthjälp. Visserligen blir kostnaden något högre, men den kostnaden betalar sig ofta tillbaka i form av att du får ett bra, säkert och rätt renoverat kök.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.047