23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rätt arbetskläder för rätt arbetstillfälle

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Att ha rätt arbetskläder för rätt arbete är extremt viktigt för att du ska förbli skyddad.

På samma sätt som du skyddar dig själv, skyddar du även andra. Förutom av säkerhetsmässiga skäl så kan rätt kläder även betyda mycket för vilket intryck du vill ge. Träffar du mycket människor kanske du ska tänka på hur du ser ut, men jobbar du tillexempel som hantverkare krävs det att din klädsel är mer praktisk än snygg. 

Vikten av rätt arbetskläder
Att utveckla en klädkod med bra arbetskläder som engelbert strauss kan vara problematiskt. Det viktigaste är dock att tänka på vilken typ av arbetsplats det är, och vad som krävs på plats. Anställda i lager och industrier utsätts för mycket fysiskt arbete dagligen och är oftast omringade av en relativt farlig miljö, så därför kräver det bekväma kläder som inte bara tillåter dem att utföra sina jobb, men också skydda dem från faror.  Du som arbetare har också i många fall rättighet att kräva vissa typer av arbetskläder från din arbetsgivare, och därför är det viktigt att du är påläst och vet vilka rättigheter du har som anställd.

En firma som tillverkar arbetskläder passande för denna typ av miljö är engelbert strauss, ett företag med ett stort utbud av professionell utrustning. Många praktiska arbetsplatser kräver också att man lägger till säkerhetsutrustning som skyddsglasögon, passande hattar och stålskor. Förutom att kläderna ska skydda dig, måste kläderna se professionella ut för medarbetare, kunder och besökare. Framförallt ska kläderna vara snygga, rena och väl underhållna.

De som är anställda på arbetsplatser som kräver extra mycket fysiskt arbete måste tänka på hur de ska skydda sig från slitage. Tröjor i pläd eller fleece är ett lämpligt val, ihop med Khaki-arbetsbyxor eller jeans. Men så krävs det ju att du hittar ett ställe som garanterar att kläderna du har är av kvalité, och då kommer engelbert strauss till räddning!

Vilka är engelbert strauss?
Från början är engelbert strauss en tysk firma som nu etablerat sig bland annat i Sverige och de har en stor fokus på sina kunder. Deras prioritet är att tillverka arbetskläder och utrustning som passar varje individ, både grundat säkerhetsmässiga skäl, men också kvalité, passform och utseendemässigt. Förutom funktion och design prioriterar de även en hållbar produktion och ställer krav på bra material.

På engelbert strauss hittar du arbetskläder för framförallt arbetsplatser där det krävs mycket bland annat mycket utomhusvistelse, som hantverkare eller liknande. Deras fokus är helt enkelt att leverera utrustning för dig som är ute efter produkter av hög kvalitet, men som också ser bra ut. Förutom kläder har de även yrkes- och skyddsskor för varje tillfälle. De har något för alla, kvinna som man. Oavsett din budget så prioriterar de att kunna leverera bästa möjliga kvalité till bästa möjliga pris för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp och vilja återvända.

Sammanfattningsvis...
Att lära sig vikten av högkvalitativa arbetskläder är fördelaktigt i många aspekter. Att vara säker och bekväm under arbetet hjälper till att bygga en vårdande och professionell miljö, vilket i sin tur ökar produktiviteten och effektiviteten på lång sikt.

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.062