23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Woodworks introducerar ytterligare en storlek av Utsikt

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Woodworks by Bergs introducerar en ny storlek av fritidshuset Utsikt. Tidigare finns modellen i storlekarna 91m2, 107m2 och 124m2.

Woodworks by Bergs introducerar en ny storlek av fritidshuset Utsikt. Tidigare finns modellen i storlekarna 91m2, 107m2 och 124m2. Efter en tid på marknaden och en nära dialog med våra kunder har vi identifierat ett behov av att erbjuda en mindre modell av Utsikt.

Modellen togs fram som en hyllning till den svenska naturen och var en av de första modellerna som vi lanserade. Stora fönsterpartier finns det många som drömmer om och det finns många tomter i den svenska skärgården eller på den svenska landsbygden där du kan placera ett hus som detta utan att störas av nyfikna grannar. Planlösningen är väl genomtänkt uppdelad så att ena delen av huset rymmer bekvämlighet och andra delen är vigd åt umgänge. 

Våra hus byggs i trä och levereras nyckelfärdiga och tillgänglighetsanpassade. Modulerna byggs i vårt systerbolag Byko-lat i Lettland som har en lång erfarenhet av husmoduler. För att skapa optimala förutsättningar för att bygga ett hus helt utan väderpåverkan under konstruktionsprocessen har man byggt en helt ny klimatanpassad husfabrik.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Sänd till en kollega

0.049