23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Mijöcertifierad målare i Stockholm

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

För tillfället lever vi alla i annorlunda tider och många av oss spenderar mer tid i hemmet än vanligt. Det kan göra att vi ser vårt hem med andra ögon och det är lätt att lusten att förbättra och förändra där hemma väcks till liv.

Kanske behöver köket en ommålning? Eller vardagsrummet nya tapeter? En fondvägg kan göra om hela karaktären i ett rum och lyfta den övriga inredningen. 

Men vem ska utföra arbetet? Att måla om och tapetsera är inte alltid så lätt som man tror, för att uppnå ett fullgott slutresultat är underarbetet ofta av största vikt. Och handen på hjärtat, hur många av oss tycker inte att just underarbetet är den tråkigaste delen av hela arbetet när man ska göra om där hemma? Ibland går det att måla över den befintliga tapeten, ibland inte, men det är viktigt att ha den rätta kunskapen för att kunna bedöma om det som redan är på plats verkligen håller för ett lager ny färg eller nytt lager tapeter så man inte lägger ned arbete och tid i onödan. Den tid och det engagemang som man lägger ner på underarbetet betalar sig nästan alltid i ett bättre slutresultat. 

Rätt man på rätt plats!

När underarbetet väl är utfört börjar den roligaste delen av arbetet – att se en ny stil växa fram. Med ny färg eller nya tapeter på väggarna blir lusten ofta stor att förändra även övrig inredning, kanske behöver belysning och textilier i rummet också ses över? Det som börjar som ett litet projekt kan ibland växa och bli större än det är tänkt från början. 

Via Målare Stockholm kan du få hjälp med att förverkliga dina hemmaprojekt på ett både säkert och miljövänligt sätt. Vi är en välrenommerad miljöcertifierad målare i Stockholm och använder oss bara av miljövänliga produkter och metoder. Utöver invändig målning och tapetsering kan vi vid behov även bistå med utvändig målning – vi målar både hela hus, fönster och t om trapphus i större byggnader. 

Mer värde för pengarna

Lämna ditt projekt i våra trygga händer så kan du lägga din energi på de stora och viktiga valen. Det finns idag otroliga möjligheter att skräddarsy just den stil du vill ha genom ett enormt urval av olika färgkulörer men även tapeter i alla dess former både vad gäller olika mönster samt struktur från de olika leverantörerna. Många leverantörer tillhandahåller även matchande tygkollektioner vilket gör möjligheterna och variationerna att skapa en ny stil för just ditt hem oändliga. 

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.078