23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Varm dansk succé i Tyskland

| Medlemsnyhet | Företag Ceetec A/S

På bara 72 timmar installerades ett komplett ugnssystem för torkning av träämnen hos en tysk träproducent av fasadbeklädnad och konstruktionsträ.

På grund av Covid-19 fick Ceetecs tekniker bara lov att uppehålla sig i Tyskland i 72 timmar, så utmaningen var ganska enkel. Montera en ny tunnelugn med vinkelöverföring och integrera den med kundens befintliga utrustning. Testa med lack och torkning och ni har 72 timmar på er för uppgiften. Den tyska träproducenten var med på utmaningen och efter bara 2,5 dagar var allt klart för test och inkörning.

Se video från installationen och första genomkörningen med lack.

Allmänt om Ceetecs ugnskoncept
Vi har lagt ribban högt med utvecklingen av tre olika ugnstyper. En tunnel-, tvär- och etageugn. De tre typerna av ugn säkerställer en lösning för varje produktionsbehov och tillgänglig produktionsareal.

Marknadens mest flexibla och användarvänliga lösning
Ugnskonceptet är marknadens mest flexibla och användarvänliga lösning. Konceptet är baserat på ”plug and play”, som du känner igen det från våra målningsmaskiner. Det är en grundläggande princip att en Ceetec-maskin är enkel och lätt att använda. Programvaran är intuitiv med möjlighet att spara inställningar och program. Vi levererar naturligtvis komplett, linjeintegrerad programvara, precis som vi kan integrera andra maskiner i styrningen.

Testad och klar för produktion
Ugnsmodulerna monteras och testas på fabriken i Danmark innan de skickas iväg. Modulerna levereras naturligtvis monterade. Det ger kort installationstid och gör det lätt att komma igång med produktionen i ditt företag.

Optimerad torkprocess
Allt efter behov kan du välja mellan en tunnel-, tvär- eller etageugn. Har du användning för det, kan de tre varianterna kombineras. Gemensamt för de tre typerna av ugn är en optimerad torkprocess som sker genom en kombination av IR- och jetmunstyckesteknik.

Smart teknik säkerställer hög upptid
Styrsystemet säkerställer åtkomst utifrån med en VPN-uppkoppling, så att service, utökningar och programuppdateringar kan utföras av Ceetec utan att störa din produktion. Den smarta tekniken säkerställer att din Ceetec-maskin alltid körs med hög upptid.

Visste du att...?
Ceetec har ett testcenter i verklig produktionsmiljö, där vi kan testa dina ämnen tillsammans med din lackleverantör. Testcentret säkerställer att vi tillsammans hittar den optimala lösningen för just din produktion.

Se mer eller ring oss på +45 64 42 14 73
Läs mer om våra lösningar för träindustrin

Medlemsnyhet

Företag
Ceetec A/S

Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Danmark
Ceetec A/S

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.078