23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Var hittar du padelkläder?

| Medlemsnyhet | Företag Nordiske sponsrat innehåll

Padeltennis är en sport för dig som gillar mer intensiva träningar som spelas i lag. Så förutom en hög styrkenivå behöver du även vara en stark lagspelare redo att följa strategier och hålla en bra laganda.

Outfiten är självklart också väldigt viktig. Intensiva sporter ställer höga krav på utrustningen och det är inte så konstigt. Idag finns det olika varumärken, stora som små, som skapar trevliga kollektioner för dig som gillar att spela padeltennis. Ett exempel är Humbleton. Andra intressanta alternativ kan du hitta i de större varumärkesbutikerna som tillverkar olika sorters sportklädsel och utrustning.

Helst ska du prova kläderna innan inköp. Detta är dock inte möjligt om du handlar på nätet. Om du gillar att köpa kläder online, se då gärna till att du handlar från ett känt varumärke som levererar högkvalitativa plagg. På det sättet minimerar du chansen för att returnera inköpet.                          

Krav som padelkläder bör uppfylla

Padelkläder måste uppfylla några viktiga och huvudsakliga krav. Här kommer de viktigaste:

  • Stor flexibilitet – en padeltennismatch kräver rörelsefrihet därför ska kläderna vara både bekväma och tillåta snabba rörelser.
  • Hög absorberingsförmåga – en så pass intensiv sport som denna kräver torra kläder därför är det viktigt med rätt tillverkningsmaterial. Det ska nämligen absorbera fukt snabbt utan att klibba.
  • Snygg design – padeltennis följer klassiska regler när det kommer till klädseln. En snygg design, neutrala färger och bra form är A och O för spelarna.
  • Komfort – givetvis ligger komfort högt på listan. Är inte kläderna bekväma kan du inte prestera.
  • Slitstarka kläder- dina träningskläder måste gå att tvätta många gånger utan att förlora sin form eller färg.

Såväl herrar som damer försöker att följa trenderna när det kommer till sin klädsel. Padeltennis likt klassisk tennis är en sport där design är väldigt viktigt. Herrarna bär snygga skjortor och shorts medans damerna har korta klänningar eller kjol och ett linne till.

En sport som kräver mycket energi

Padeltennis är en sport som tar mycket energi. Så det finns vissa grundregler du bör följa om du ska spela en match. Först och främst ska du alltid ha mycket vatten med dig, en extra flaska sitter alltid fint. Ha alltid med dig ombyte. Även om kläderna absorberar svett så är det smart att ha en extra skjorta eller linne med sig för att byta om vid behov. Spela aldrig en match om du är trött. Trötthet påverkar negativt din prestation.  

Medlemsnyhet

Företag
Nordiske sponsrat innehåll

Sänd till en kollega

0.063