23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Woodworks öppnar webbshop för Radical Wood Utemöbler

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Radical Wood är trädgårdsmöbler med speciell och unik design. Vi tillverkar våra möbler i kraftiga och hållbara material.

 Radical Wood är trädgårdsmöbler med speciell och unik design. Vi tillverkar våra möbler i kraftiga och hållbara material. Vi utvecklar möblerna så att de ska klara de väderväxlingar som vi har i Skandinavien. Design och inspiration hittar vi från Åre kombinerat med småländska Vimmerby. 

Vi har tagit fram ett noga utvalt sortiment med solstolar, matbord, utegrupper, soffgrupper och bänkar. Kollektionen som vi arbetar med erbjuder vi i Linax Natur, en produkt som kommer från Bergs Timber koncernen och produceras hos vårt systerbolag Bitus AB i Nybro. Anledningen till detta är för att produkter impregnerade med Linax är ett bra miljöval, formbeständigt och näst intill underhållsfritt. Dessutom står de emot vårt nordiska klimat. Alltså kan din utemöbel stå ute året runt år efter år. Vi tror detta passar perfekt för ditt fritidshus oavsett om det är placerat i skärgården eller i fjällen.

Med inspiration från Åre har Johan Forsgren tagit fram en kollektion med rustika trämöbler. Han har inspirerats av Åre som plats, fjället, omgivningen, atmosfären och miljön. En plats han har sett utvecklas under många år. Att se plastmöbler spridda över fjället gav en dålig eftersmak och en idé om hållbara svenska utemöbler växte fram.

”Åre är för många en plats man besöker, ett semesterparadis. Behovet av enkla, hållbara och näst intill underhållsfria möbler är solklart. Jag ville ta fram möbler som båda är snygga, enkla och hållbara producerade i Sverige och idén om Radical Wood föddes. Jag är så glad att Woodworks delar min vision och att vi nu tillsammans kan leverera produkterna till ännu fler!” Säger Johan Forsgren, grundare av Radical Wood

I webbshoppen kan du beställa möblerna med hemleverans och betala enkelt med ett knapptryck. Besök shoppen här, www.woodworks.se/shop.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Sänd till en kollega

0.079