23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Woodworks fortsatt förtroende att leverera fönster

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Under 2021 har Woodworks by Bergs levererat moderna kulturfönster under en etapp till historiska Kv. Fänriken i Göteborg.

Under 2021 har Woodworks by Bergs levererat moderna kulturfönster under en etapp till historiska Kv. Fänriken i Göteborg. Nu står det klart att Woodworks får ett fortsatt förtroende att leverera fönster till den andra etappen av renoveringen. Hela kvarteret är sedan 15 april 2004 byggnadsminne enligt Kulturmiljölagen. 

Woodworks högkvalitativa och vackra fönster passar verkligen in i denna känsliga 1800-talsmiljö. Både Interoc Dörr och Fönster som entreprenör och Robert Dickssons stiftelse är nöjda med projektets första etapp. Nu kommer vi att fortsätta med resten av kvarteret med likadana fönster från Woodworks. Säger Johan Lennartsson, Projektledare på Interoc Dörr och Fönster

Interoc Dörr & Fönster har i uppdrag att montera trettionio spröjsade kulturfönster från Woodworks på denna anrika byggnad som numera är ett byggnadsminne enligt Kulturmiljölagen.

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, utemöbler, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen. Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Sänd till en kollega

0.078