23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Woodworks by Bergs öppnar Concept Store i Vimmerby

| Medlemsnyhet | Företag Woodworks by Bergs AB

Woodworks by Bergs tar en ny riktning och satsar på Concept Stores som komplement till sin webbshop för utemöbler och deras digitala resa.

 Det första Concept Store är placerat i hemtrakterna Vimmerby och har redan under uppbyggnaden väckt mycket uppmärksamhet. Företaget började sy på planerna för showrooms tidigt i uppstarten. Nu när möjligheten att hyra en perfekt lokal på hemmaplan tillsammans med att behovet av ett lager dök upp, i och med försäljningen av utemöblerna från den nyetablerade webbshoppen, landade idéerna i att bilda Woodworks Concept Store.

Woodworks by Bergs meddelar att invigning av bolagets nyetablerade Concept Store, på Lundgatan 5 i Vimmerby, äger rum lördag 19 juni. Det hålls öppet hus för allmänheten som får möjlighet att ta del av Woodworks sortiment. Det kommer bjudas på festtema enligt Coronarestriktionerna.

Äntligen har vi kommit till tiden då vi kan öppna upp dörrarna för vårt första Concept Store. Det ska bli fantastiskt spännande och inspirerande att få dela med oss av vår verksamhet,” säger Per-Åke Bergh, VD på Woodworks by Bergs.Concept Store i Vimmerby kommer att vara ett showroom där visas delar av sortiment upp, fönster & dörrar, Attefallshus & fritidshus samt utemöbler.  Här ryms även lager för våra möbler som vi säljer i vår webbshop.

Woodworks by Bergs satsar på kundresan och arbetar med träprodukter av högsta kvalitet. Woodworks By Bergs tillhör Bergs Timber AB koncernen. I koncernen tillverkas högkvalitativa modulhus, elementhus, Attefallshus, fritidshus, utemöbler, fönster och dörrar och olika typer av träskyddsbehandlingar. Woodworks by Bergs tar ansvar för kvaliteten av våra produkter och finns för dig som kund genom hela köpprocessen. Vi har över 100 års kunskap av att arbeta i trä, vi producerar hållbara kvalitativa produkter med en gedigen erfarenhet.

Ytterligare information avseende detta pressmeddelande kan lämnas av: Per-Åke Bergh, VD Woodworks by Bergs AB, Telefon +46 736 73 61 16 Woodworks by Bergs 556186-4702, Stora torget 3, Vimmerby telefon +46 10 19 98 500. Mer information om vår verksamhet går att finna på vår hemsida under adress www.woodworks.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Woodworks by Bergs AB

Stora Torget 3
598 37 Vimmerby
Sverige
Woodworks by Bergs AB

Sänd till en kollega

0.062