23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Helautomatisk PC120 igångkörd

| Medlemsnyhet | Företag L.O.A.B. AB

Efter nio månader var det äntligen möjligt att skicka montagepersonal till Norge och Byglandsfjord Sag AS. Fördröjningen berodde som alla förstår på Corona situationen i Norge. Nu är maskinen på rätt plats invägd, igångsatt och personalen utbildad.

Maskinen är den mest avancerade paketkap i Norden, som kan hanteras från truckhytten. En operatör sköter allt – förser kapen med paket, lyfter av färdig kapade längder och hämtar upp nytt kapprogram för uppkapning av nästa paket.

Maskinen kan vid ett senare tillfälle förses med paketmagasin, så flera paket kan vänta på sin tur. Innan kapning så bandas paketen helautomatiskt vid snitten som är förut bestämda.

Paketen matas in i sågen på rullbanor, svärdet sitter fast på var sida och kapar från botten och upp. Möjlighet att få kapning från båda håll är möjligt efter omprogrammering. Där snittet läggs kan rullbanan öppnas före och efter paket så att avkap lätt ramlar ner för bortforsling till container. Noggrannheten vid kapning är +/- 1 mm som styrs av den rödfärgade längdmätaren som är helt oberoende av rullarnas rörelse.

 


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
L.O.A.B. AB

Faktorigatan 3
703 62 Örebro
Sverige
L.O.A.B. AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.094