23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Busck blir partner till Siemens

För att bredda vårt utbud och förhoppningsvis bli en ännu bättre leverantör till er har vi inlett ett samarbete med Siemens, en av världens ledande motortillverkare.

Siemens har ett mycket brett program av 3-fasmotorer som säljs under varunamnet SIMOTICS. De tillverkar motorer från 90 W upp till 5,3 MW. Produktionen ligger i första hand i Tjeckien och för de allra största storlekarna i Tyskland. Siemens har certifiering för de flesta marknader och för de flesta marina klassningssällskap. De har mycket bra dokumentation för sina motorer. Dokumentationen finner man enklast direkt på deras webbsida. Det krävs ingen inloggning för att använda denna sida. Här kan man konfigurera motorer och sedan ladda ner dokumentation och ritningar eller om man kan Siemens typbeteckning ange denna direkt för att få all tillgänglig dokumentation.

Busck kommer inledningsvis att lagerhålla 2-poliga standardmotorer upp till 200 kW, 4-poliga motorer upp till 315 kW och 6-poliga motorer upp till 132 kW. Vi räknar med att vårt lager av Siemensmotorer kommer att finnas på plats i Kållered i början av augusti. För ej lagerhållna Siemensmotorer ligger leveranstiden idag pga stor orderingång, arbetskraftbrist och komponentbrist på mellan 10 och 16 veckor. I normala fall ligger leveranstiden på mellan två och åtta veckor beroende på motorstorlek.

I samband med att vi lägger elmotorer från Siemens på lager kommer vi att minska lagerhållningen av motorer från Brook Crompton.

Busck & Co AB
Gamla Riksvägen 14
428 32 Kållered
Mölndals stad
Sverige
VAT nummer: SE5560271990

Kontaktperson

MP
Mari Pantzar
mari@busck.se

Sänd till en kollega

0.078