23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Busch Vacuum Solutions ställer ut på IFFA 2022

Från den 14 till 19 maj 2022 visar Busch Vacuum Solution upp sina allra senaste vakuumlösningar för bearbetning och förpackning av kött och alternativa proteiner på IFFA i Frankfurt am Main.

Äntligen kan en världens största möteplatser för den globala köttindustrin mötas igen, ansikte mot ansikte, och Busch önskar alla besökare välkomna till  sin monter där fokus kommer att ligga på energieffektiva, hållbara och innovativa vakuumlösningar. Vakuumsystem från Busch möjliggör energibesparingar på upp till 70 procent. Förutom modulära lösningar erbjuder Busch kundanpassade vakuumlösningar, vilka är optimalt anpassade till kundens behov. I kombination med ett kundanpassat servicepaket ger det en effektiv och säker vakuumförsörjning.

Stigande energipriser lägger en allt större ekonomisk börda på bearbetningsföretag. Som ett resultat av detta förändras också kraven på vakuumteknik.

Energieffektivitet
Användningen av energieffektiv vakuumteknik vid livsmedelsbearbetning och livsmedelsförpackningar kan vara förknippad med stora potentiella besparingar.

 Centralisering av vakuumförsörjningen möjliggör ytterligare besparingspotential inom livsmedelsindustrin, eftersom de höga energikostnaderna för att kyla produktionslokalerna kan minskas genom att till exempel minska spillvärmen från produktionsutrustning. På IFFA demonstrerar Busch  Vacuum Solutions effektiva lösningar, som kan öppnå en energibesparing på upptil 70 procent. Våra vakuumexperter håller en presentation om detta ämnet på IFFA Forum 2022 18. mai 2022 kl. 16:00.

 Innovativt
COBRA PLUS, en intelligent skruvvakuumpump med minimalt underhåll som är förberedd för Industri 4.0 kommer att visas under mässan.

Den digitala innovation OTTO presenteras för första gången på IFFA. En intelligent IoT-lösning som kombinerar tillståndsövervakning av vakuumpumpar med attraktiva servicepaket, vilket säkerställer att produktionsstoppen kan reduceras.

 Minimalt underhåll
Torrvakuumteknik utmärker sig genom ett minimalt underhåll. Den torra och kontaktfria driftsprincipen möjliggör praktiskt taget underhållsfri drift. Framför allt möjliggör användningen av dessa vakuumpumpar låga livscykelkostnader, eftersom utgifterna för regelbundet underhåll är mycket låga.

 Med MINK klovakuumpump och COBRA skruvvakuumpump har Busch två tekniker i sin portfölj som är idealiska för användning inom livsmedelsindustrin.

Har du inte möjlighet att besöka oss i Frankfurt kommer vi även att visa dessa pumpar under Processteknik mässan i Göteborg den 18 - 20 oktober 2022. Vi kommer att visa både  vår digitala innovation OTTO samt vår Cobra PLUS pump.

Besök ProcessTeknik 2022
I strävan mot det hållbara och cirkulära samhället är processindustrin central. Med sina många branschgrenar samlas industrin kring gemensamma utmaningar och tillverkningstekniker på ProcessTeknik - den ledande mötesplatsen för processindustrins gemensamma framtida lösningar.

 

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063