23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Högkvalitativ Fatpump från FLUX

| Medlemsnyhet | Företag Telfa AB - Industripumpar

Öka kapaciteten på din anläggning med en pump från Telfa!

FLUX 550
Egenskaper och applikationsexempel
FLUX 550 är en högkvalitativ excenterskruvpump för fat. Pumpen hanterar flöden på 50 l/min med ett tryck på 8 bar och är lämplig för vätskor med viskositet mellan 1–80 000 cP. Pumpen är även utformad för att på ett säkert sätt kunna hantera överföring av högbrandfarliga vätskor i klass IIA eller IIB. Den är testad och certifierad enligt ATEX-direktivet 2014/34/EU vilket är ett kvitto på pumpens säkerhetsklassificering.
 
S- och GS-modellen
Det finns två versioner av FLUX F 550: F 550 S och F 550 GS. S-modellen är anpassad för kontinuerlig drift med trefasmotor, medan GS-modellen är anpassad för kortare cykler. Det faktum att GS-modellen är utrustad med planetväxel gör den lämplig för vätskor med viskositet upp till 30 000 cP. Behöver man jobba med vätskor med högre viskositet finns GS6-modellen som är specialanpassad för lägre kapaciteter och vätskor med viskositet upp till 80 000 cP.

FLUX fatpumpar återkommer i en mängd ytterligare varianter. För mer information om produkterna, besök vår hemsida www.telfa.se


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
Telfa AB - Industripumpar

Fredriksbergsgatan 2
573 92 Tranås
Sverige
Telfa AB - Industripumpar

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.125