23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Setras personal fick en heldag med leverantörerna

| Medlemsnyhet | Företag HewSaw Sverige AB

Hösten 2023 ska Setras nya såglinje börja rulla i Skinnskatteberg. I början av maj ordnade företaget en uppskattad heldag då alla anställda fick träffa representanter för bland andra HewSaw.

I fjol stod det klart att Setra investerar i en ny såglinje för klentimmer från HewSaw. Det är en R200.1.1 V1 som ska levereras i oktober 2023.
I maj ordnades en utbildnings- och teknikdag i maj för alla de ungefär 80 personer som jobbar på sågen i Skinnskatteberg.
– Det är en stor sak att gå över från bandsåg till klingsåg. Därför är det extra viktigt att nå ut till alla anställda, säger Adrian Eriksson, verksamhetsutvecklare och projektledare för investeringen.
Personalen delades in i fem lika stora grupper som fick träffa representanter från HewSaw och tre andra leverantörer, som satt upp varsin monter på olika platser i sågen.
Under 45 minuter berättade varje leverantör om sin del i projektet och svarade på frågor från åhörarna.
– Det blev en jättebra dialog. För oss är det en chans att fånga upp sådant som kan göras bättre inför leveransen, säger Magnus Karlsson, teknisk säljare på HewSaw.
 
 Vad har ni fått för reaktioner från de anställda?
– Jättepositivt, många uppskattade att vi avsatte den här tiden och att alla fick vara med. Vi har ju vanliga informationsmöten om projektet också men det här var något annat, säger Adrian Eriksson.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
HewSaw Sverige AB

Lövstigen 38
771 36 LUDVIKA
Sverige

Sänd till en kollega

0.078