23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KG List på Stockholm Furniture Fair 2023

KG List och Österbymo Hardwood kommer att vara representerade i flera evenemang på Stockholm Furniture Fair 2023.

Svenskt Trä arrangerar en rad olika aktiviteter på Stockholm Furniture Fair 2023 med fokus på att skapa förutsättningar för en långsiktigt hållbar möbel- och inredningsbransch i Sverige. KG List kommer att delta i flera av dessa för ökad dialog och kunskap.

TALK: Panelsamtal om Färdplanen för en resurseffektiv, biobaserad möbel- och inredningsbransch – 07/02 kl. 15:00 Stora scenen, Victoriahallen
Tillsammans med den svenska möbel- och inredningsindustrin har branschorganisationerna Svenskt Trä, Trä- och Möbelföretagen (TMF) och Skogsindustrierna tagit initiativ till en gemensam färdplan för en långsiktigt hållbar utveckling. Planen verkar för en ökad förädling och användning av lokala biobaserade material och målsättningen är ett minskat klimatavtryck, fördjupad kunskap samt utveckling av produkter och affärsmodeller som stödjer cirkulära flöden.

I panelen representanter från branschen:

David Johnsson, vd, Trä- och Möbelföretagen (TMF) 
Viveka Beckeman, vd, Skogsindustrierna 
Anna Ryberg Ågren, direktör, Svenskt Trä 

Linda Elmén, hållbarhetschef, Stockholmsmässan 
Tove Sventoft, vd, SIBAB 
Martin Johansson, vd, STOLAB  
Johan Ingvarsson, vd, KG List  
Robert Petersson, vd & koncernchef, Kinnarps 

Moderator är Anki Frécon, Skogsindustrierna och panelsamtalet hålls på engelska.

Läs mer på Stockholm Furniture Fairs hemsida.

Sågverksmingel – 07/02 kl. 16:00 Victoriahallen
Med koppling till panelsamtalet om Färdplanen bjuder Svenskt Trä in till mingel där möbelproducenter, inredningsarkitekter, designers och andra aktörer får möta några av våra svenska sågverk. Minglet sker direkt efter panelsamtalet. Syftet med minglet är att få fler aktörer att träffas och skapa en givande dialog dem emellan för en ökad förståelse för varandras behov och förenklad framtida samarbeten. Johan Ingvarsson, VD för KG List och Österbymo Hardwood lövsågverk kommer att vara på plats och delta i minglet.

Läs mer på Stockholm Furniture Fairs hemsida.

VERK 2023 – 07/02-11/02 Monter C07:26 Stockholm Furniture Fair
Möbelproducenten VERK kommer i år att vara en del av Stockholm Furniture Fair. VERK kommer att visa hela sin befintliga kollektion och utöver den en mängd nyheter. Möblerna de premiärvisar är skapade av för VERK nya formgivare Elsa Unnegård, Johan Skoogh, Per Nadén och Anya Sebton. KG List är en del av VERKs försörjningskedja som refereras till som en del av deras utställning. Hoppa in i deras monter för att uppleva helheten av produktionskedjan av svensktillverkade hållbara möbler, och säg hej från oss på KG List!

Läs mer på VERKs LinkedIn här.

KG LIST
Fabriksgatan 5,
364 44 NORRHULT
Uppvidinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560470642

Sänd till en kollega

0.078