23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny serie 4K-skärmar möter ökat behov i företag och skolor

Hög ljusstyrka, hållbarhet, en mängd användbara anslutningsfunktioner – allt i sex stycken skärmstorlekar.

Panasonic presenterar idag sin nya EQ2-serie av professionella 4K LCD-skärmar för att möta ett växande behov bland företag och skolor. Serien erbjuder hög ljusstyrka, hållbarhet och en mängd användbara anslutningsfunktioner i sex skärmstorlekar (86/75/65/55/50/43-tum).

Hög ljusstyrka på 500 cd/m² och paneler som behandlats för att dämpa reflexer vid starkt ljus gör EQ2-serien idealisk för konferensrum, klassrum och öppna ytor som mottagningar och köpcentrum. Möjligheten att placera displayen i horisontellt eller vertikalt läge, med upp till 20-graders tiltvinkel (TBD) och 18 timmars kontinuerlig drift gör också serien perfekt för informationsvisning.

EQ2-serien stöder Intel® SDM (Smart Display Module)-specifikationskortplatsen, som kan användas med mottagarkortversionen av Panasonics trådlösa presentationssystem PressIT, eller valfria terminalkort som 12G-SDI och DIGITAL LINK. Det finns också inbyggd whiteboard-funktion för att kommentera på skärmen och zooma in och ut med en mus.

USB-enheter kan anslutas till EQ2-skärmen via en USB Type-A-kabel och även styras med en PC ansluten till skärmen via USB Type-C-porten. Den här funktionen är idealisk för att exempelvis komma igång snabbt vid en videokonferens. Om en kamera eller högtalartelefon är permanent ansluten till skärmen kan en användare bara koppla in sin dator och omedelbart styra alla enheter för att starta mötet.

För extra flexibilitet är bildskärmarna utrustade med HDMI (x3), PC och USB Type-C videoingångar. LAN eller seriell styrning är möjlig och samtidig styrning och batchhantering kan utföras via nätverket. Skärmarna stöder LAN-kontroll med AMX eller Crestron Connected™. Serien stöder även Screen Transfer, vilket gör att en PC kan strömma innehåll till upp till 64 skärmar anslutna till ett trådbundet LAN.

Skärmarna kommer att vara tillgängliga med start i juni. För mer information, besök: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/eq2-series-4k-displays

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Sänd till en kollega

0.078