23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

i-PRO och Vaxtor samarbetar

i-PRO och Vaxtor samarbetar för att leverera kraftfulla ALPR-appar på AI-kompatibla kameror.

Integreras VaxALPR med i-PRO AI-kameror minskar hårdvarukostnader och projektkomplexitet.

i-PRO EMEA och Vaxtor, ett ledande analysföretag, tillkännager idag ett globalt samarbete för den senaste generationen av dess kraftfulla automatiska program för igenkänning av registreringsskyltar, VaxALPR, som nu kan köras på i-PRO AI-aktiverade kameramodeller. Dessa kraftfulla och pålitliga AI-kapabla kameror kan nu integrera Vaxtors högpresterande och lättanvända applikation - vilket minskar systemkostnader och komplexitet.
 
Med edge-analyser utförda på i-PRO-kameror behöver inte video strömmas till en PC/server, vilket säkerställer effektiv drift på alla nätverk, inklusive 4G. Appen körs inbäddad på i-PRO AI-kameror med enkel licensiering per kamera och utan krav på minimum antal kameror. Den är också integrerad för användning med i-PRO Video Insights videohanteringssystem (VMS), vilket gör det enkelt att både komma igång och driva systemet.
 
AI-lösningen är idealisk för en rad applikationer, inklusive stadsövervakning, parkering, passerkontroll, säkerhet, brottsbekämpning och intelligenta transportsystem (ITS). Denna nya  VaxALPR-applikation har en igenkänningsgrad på över 98 % och är lämplig för alla trafikmiljöer.
 
Framöver planerar Vaxtor också att integrera sina andra applikationer för objektteckenigenkänning (OCR), inklusive dess generiska OCR-läsare VaxOCR Genesis, för användning på i-PRO-kameror. Denna användarprogrammerbara, multifunktionella OCR kommer att öppna ett helt nytt användningsområde utöver säkerhet, inklusive lagerrevision, tillgångsspårning och logistik, och för alla automatiseringsprocesser som inkluderar spårning av numeriska koder.
 
"Vi har imponerats av processorkraften hos i-PRO-kamerorna, det öppna systemet och flexibiliteten och supporten från dess tekniska team", säger Juan Vercher, VD och grundare av Vaxtor. "Denna kombination av kraftfull hårdvara och samarbete kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda ytterligare unik funktionalitet till våra gemensamma kunder. Det är en spännande framtid vi har framför oss."
 
Gerard Figols, i-PRO EMEA-president, tillade: "Det är i-PROs uppdrag att samarbeta med de starkaste tredjepartsutvecklarna av mjukvara, med hjälp av vårt öppna kamerasystem för hårdvara, för att leverera de mest kraftfulla AI-applikationerna inom alla branscher. Detta globala samarbete med Vaxtor, en applikationsleverantör som driver innovation inom ALPR och OCR, är ytterligare ett exempel på vår kundfokuserade affärsmodell.”
 
För mer information om i-PRO och VaxALPR On Camera besök:
https://i-pro.com/global/en/surveillance/i-pro-application-platform/application-list

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Sänd till en kollega

0.046