23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Världens minsta, lättaste och tystaste 20000 lm LCDprojektor

Panasonic tillkännagav idag världens minsta, lättaste och tystaste 20 000 lm LCD-projektor.

Panasonic tillkännagav idag världens minsta, lättaste och tystaste 20 000 lm LCD-projektor[1], en idealisk lösning för företagsmöten, föreläsningssalar och hybridmiljöer. PT-MZ20K erbjuder kostnadseffektiv prestanda och imponerande bildkvalitet i väl upplysta rum, samt över IP-kameror till åskådare på distans.

Med ett kompakt, lätthanterligt chassi (22,3 kg) och tyst drift (36dB) smälter projektorn diskret in i rummet. Panasonics exklusiva tidsbesparande teknologier minskar installationens komplexitet och kostnad - vilket gör PT-MZ20K till ett smart val för värdemedvetna kunder.

För den perfekta balansen mellan hög ljusstyrka och rika färger har PT-MZ20K en finkalibrerad optisk motor och nya 1-tums LCD-paneler. Pure White Generator utnyttjar extra ljus för att förbättra färgnoggrannheten för en levande och engagerande bildpresentation. I kombination med Dynamic Contrast, som analyserar video och justerar ljuseffekten för att passa kontrastkrav, förblir bilderna tydligt synliga på baksidan av rummet, såväl som för deltagare på distans.

Projektorn är lätt att installera och integrera, två 4K-ingångssignaler och CEC Command-kompatibla HDMI®-ingångar möjliggör PÅ/AV-kontroll av källenheten eller Panasonics trådlösa presentationssystem, PressIT. Ytterligare tidsbesparingar kommer med NFC-funktionen, som stöder IP-inställningar utan nätström, appen Smart Projector Control med autofokus via smartphonekamera, föraktiverade uppgraderingssatser för Geometry Manager Pro och Information Monitor för att visa status i standbyläge.

PT-MZ20K är kompatibel med ett brett utbud av Panasonic-objektiv som tillbehör, såsom zero-offset-linsen ET-EMU100 Ultra-Short-Throw Zoom Lens. Den kan även användas för digital skyltning eller på museer och nöjesställen.

Stressfri tillförlitlighet och effektivitet erhålls via Multi-Laser Drive Engine och Panasonics unika förseglade vätskekylning och fosforhjulskylningssystem. Det återanvändbara luftfiltret och laserljuskällan är underhållsfria i 20 000 timmar. “Failover Circuitry” förhindrar förlust av ljusstyrka vid diodfel och “Backup Input” förhindrar bildförlust även i de mest uppdragskritiska situationer.

PT-MZ20K-projektorn kommer att finnas tillgänglig i december 2022. För mer information besök: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-mz20kl-lcd-laser-projector

Vid sidan av PT-MZ20K introducerade Panasonic idag också världens minsta och lättaste 3-chip DLP 4K-projektor med 20 000 lm, tillgänglig från september 2022. PT-RQ25K-serien är 40 % mindre och 35 % lättare än sin föregångare, vilket gör den idealisk för sömlös integration i fasta installationer vid tema- eller platsbaserade underhållningsattraktioner och för enkel installation och hantering vid uthyrning och iscensättning. För mer information: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/pt-rq25k-series-4k-laser-projectors

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Sänd till en kollega

0.094