23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ergonomisk och effektiv hantering av skivor och paneler

Lyftutrustning för skivor och paneler

PMH erbjuder lyftlösningar för att rotera, transportera, lyfta och tilta skivor och paneler. Oberoende av vilket material skivan eller panelen är av har vi en lösning för er.

 

Säkra, effektiva och ergonomiska lyft av skivor och paneler

Det kan vara svårt för en person att utföra lyft av stora otympliga skivor på egen hand och framförallt på ett säkert sätt. Därför är det en stor fördel att använda rätt lyftutrustning som möjliggör att en person både kan lyfta, transportera, rotera och vända skivor och paneler på ett säkert, effektivt sätt och med minimal ansträngning.

 

Lyftlösningar för skivor och paneler

Några av våra lyftlösningar är från Schmaltz och deras VACUMASTER som finns i flera olika modellerna för lyft upp till 2000 kg. För viktlös hantering av skivor och paneler erbjuder vi balanslyftare från Dalmec (Läs mer) som en effektiv och säker lösning. Dessutom har vi ett brett utbud av olika sorters plåtlyfthandskar som är speciellt framtagna för lyft av stora plåtskivor. För mer information om hur vi kan hjälpa er hitta en lösning, besök vår hemsida eller ring 0411-138 00.

 

 

På följande mässor i vår visar vi upp spännande nyheter och produkter ur vårt breda lyftprogram. Vi erbjuder även samtal i enskilda mötesrum som kan bokas redan idag.

Vi ställer ut på Elmia Verktygsmaskiner i Jönköping 10–13/5 2022 i monter B05:74.
För att hämta er gratisbiljett till mässan,  klicka här.

Vi ställer även ut på Underhållsmässan i Göteborg den 31/5-3/6 2022 monter B04:22
För att hämta er gratisbiljett till mässan,  klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.064