23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt samarbete med flera leveranser

Förra året levererades en virkesstegmatare till AB Hilmer Andersson. Företaget har även investerat i ytterligare toppmaskiner som ökar produktionstakten och kapar med högsta precision.

– Anledningen till att vi investerat i fler maskiner från Renholmen är att den första leveransen fungerar väldigt bra och var professionellt genomförd. Sedan är Hans på Renholmen en väldigt kunnig och engagerad säljare, säger Nils Andersson, produktionschef på Hilmer Andersson AB.

Renholmen har blivit en partner till AB Hilmer Andersson på senare år och kommer att genomföra tre leveranser på tre år till sågverket.

Syftet med investeringen i en virkesstegmatare till justerverket 2021 var att minska andelen skadat virke och även höja produktionstakten. Med lyckat resultat och nöjd personal togs beslutet att 2022 investera i ytterligare en stegmatare till ströläggaren för att uppnå samma resultat i råsorteringen.

Kapsystem av högsta klass

– Vi ser fram emot denna leverans och uppskattar AB Hilmer Anderssons framsynta satsning på yppersta teknik, säger Hans Eriksson, säljare på Renholmen AB.

AB Hilmer Andersson är ett privatägt sågverk i västra Värmland som sedan fyra generationer tillbaka ägts av familjemedlemmar till grundaren Hilmer Andersson. Idag ägs och drivs sågverket av de tre syskonen Kari, Karl och Nils Andersson.

Fakta:

AB Hilmer Andersson grundades av Hilmer Andersson på 1920-talet.
Företaget har drygt 60 anställda och sysselsätter ett trettiotal entreprenörer.
Produkter: ca 75 gran och 25% furu
Årsproduktion: 225 000 m3

Bild: Kapsystem med Electro Positioner, Electro Sinus och Flexicut.

Renholmen AB
Maskingatan 10
Box 10
930 47 Byske
Skellefteå kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560852096

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031