23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Två nya serier med Panasonics Solid Shine LCD-projektorer

Snabbstart och högre upplösning än Full HD med Panasonic PT-LMZ460 och PT-TMZ400 short throw-projektorer.

Panasonic presenterar två nya serier med LCD-projektorer som använder Panasonics SOLID SHINE-laserljuskälla och är utformade för omedelbar och engagerande kommunikation i de ljusa miljöerna i klassrum och konferensrum. Panasonic PT-LMZ460-serien har förmågan att börja presentera direkt med hjälp av Quick Startup-funktionen som gör det möjligt att starta projicering från standby-läge på bara en sekund. Förutom flexibel användning och skarpa bilder med högre än Full HD-upplösning har den även ett 1,2x-zoomobjektiv och en ljusstyrka på upp till 4 600 lm med native WUXGA-upplösning. Detta gör det möjligt att visa bilder med deras ursprungliga bildförhållande och ger extra skärmyta för visning av webbsidor och kalkylblad. Panasonic PT-TMZ400-serien med kort kastavstånd och en ljusstyrka på upp till 4 000 lm vid WUXGA kan också fungera som en kostnadseffektiv instegslösning för museer och skyltningar.

Den förädlade optiska konstruktionen och effektiva SOLID SHINE-laserljuskällan i båda projektorserierna minimerar energiförbrukning, avfall och underhåll, vilket gör dem till en miljövänlig investering. Den förlänger ljuskällans brinntid till 20 000 timmar, minskar risken för projektionsavbrott och bibehåller konsekvent ljusstyrka under långa perioder. I kombination med ECO Filter, som klarar sig utan underhåll i upp till 15 000 timmar*, ger SOLID SHINE-lasertekniken enkel projektorhantering. Den effektiva optiska konstruktionen sänker också strömförbrukningen till bara 280 W*.

Projektorerna är utformade för smidigt samarbete, till exempel med Panasonics PressIT-presentationssystem, och delning av innehåll med fritt tillgängliga appar eller strömmande innehåll till en mediespelare. Tack vare kompatibilitet med 4K-insignaler är systemintegrationen sömlös.

Med en vikt från bara 4,5 kg* går det att välja en modell med 1,2x-zoomobjektiv (PT-LMZ460-serien) för extra flexibilitet eller ett objektiv med kort kastavstånd (PT-TMZ400-serien) som projicerar en 80-tums bild på ett avstånd av endast 83 cm, vilket är perfekt för mindre rum. Digital Zoom Extender gör att befintliga takfästen kan användas även om de sitter bortom objektivets optiska räckvidd och alla modeller kan installeras i alla vinklar 360° runt.

LCD-projektorerna i PT-LMZ460-serien och PT-TMZ400-serien släpps i september 2022. Mer information finns på: https://business.panasonic.se/visual-system/pt-lmz460-series-4000-lm-solid-shine-laser-projectors

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Sänd till en kollega

0.046