23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny 360-graders videokonferenslösning förenklar hybridmöten

Videokonferenslösningen Panasonic PressIT360 ger de anställda friheten att träffas och samarbeta på ett enkelt sätt var de än befinner sig.

För att stödja nya sätt att samarbeta tillsammans hemifrån och på kontoret har Panasonic presenterat en revolutionerande ny 360-graders videokonferenslösning som är utformad för att gör hybridmöten mindre påfrestande. Panasonic PressIT360 är intuitiv att använda och kopplas enkelt till en PC med bara en USB Typ-C-kabel och ger fantastiska högupplösta bilder och ett klart ljud. Lösningen är ett komplement till Panasonic PressIT-familjen, där Panasonic PressIT Wireless Presentation System redan är populärt för samarbeten under möten.

Alla har upplevt hur krångligt och tröttsamt det kan vara att delta i fysiska möten när man ansluter på distans. Distansdeltagare har svårt att få samma uppmärksamhet från gruppen. Möteskameran PressIT360 löser dessa problem och tar bort barriären mellan onlinemöten och fysiska möten, utan att kompromissa med ljud- eller bildkvalitet, genom att utnyttja Panasonics unika ProAV-erfarenheter inom kamera-, mikrofon- och högtalarteknik.

PressIT360 har alla nödvändiga element för enkla hybridvideomöten, inklusive fyra integrerade kameror med en upplösning på 2560×1440 för att ge en 360-graders horisontell bild av rummet, plus sju mikrofoner och ljud med Panasonics unika igenkänningsteknik som garanterar att den som pratar alltid är i bild. PressIT360 framhäver bilden av den som talar till hela mötesgruppen genom att visa en inramad närbild av personen. Detta innebär att även distansdeltagare tydligt kan se uttrycken och gesterna hos den som talar – vilket ger en mycket mer naturlig och effektiv mötesupplevelse.

På ett skrivbord eller i ett mötesrum kan systemet upptäcka talare upp till 5 meter bort och har en funktion som utjämnar för ekon, brus och volymförändringar så att det automatiskt justerar ljudkvaliteten oavsett om den som talar befinner långt bort eller är i rummet.

För att installationen och användningen ska vara enkel överförs video, ljud och ström till datorn via en enda USB Typ-C-kabel. Volym och upp till 5 videolägen kan styras med knapparna på enhetens bas. Att använda enheten är intuitivt tack vare att status syns på en färgad LED-ring.

Den slimmade designen (bredden exklusive bas är 63,4 mm och höjden är 285 mm) gör att enheten är lätt att bära runt på kontoret med en hand. Eller så fästs den enkelt på ett stativ eller installeras permanent på ett skrivbord säkert med Kensington-lås.

”I och med att kollegor arbetar mer och mer på distans är det viktigare än någonsin att enkelt kunna sammanföra människor i en realistisk mötesmiljö. Den här hybridmöteslösningen från Panasonic ger friheten att skapa och samarbeta effektivt – var du än befinner dig”, förklarar Vanessa Lovric, europeisk produktchef för Panasonic Visual Solutions.

PressIT360 är tillgängligt från och med juli 2022. För mer information, besök: https://business.panasonic.se/visual-system/PressIT360-camera-speakerphone-360-degrees

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Sänd till en kollega

0.047