23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

6 steg till en skräddarsydd vakuumlösning

Att använda rätt vakuumlösning av rätt anledning kan dramatiskt förändra produktionskostnader, effektivitet – enbart en vakuumpump räcker ofta inte.

Busch Vacuum Solutions erbjuder skräddarsydda vakuumsystem  för att erbjuda rätt lösning för individuella processkrav – från initial analys till design, från installation till efterföljande service av högsta kvalitet.

Att bygga en systemlösning är alltid ett gemensamt åtagande. Varje lösning syftar till att uppfylla lokala bestämmelserna samt att vara pålitlig, energibesparande, hållbar och ekonomisk. En viktig del av processen är att inkludera kunden och deras önskemål under planeringsprocessen. Busch följer ett koncept som består av 6 steg för att hitta den optimala vakuumlösningen för respektive process.

Konsultation och analys
Detta viktiga första steget är att undersöka och förstå kundens utmaningar och förväntningar. En vakuumexpert från Busch samarbetar med kunden på plats för att hitta den bästa lösningen för kundens individuella behov. De viktigaste frågorna klargörs först: Vad ska vakuumlösningen användas till? Vilken vakuumteknik passar bäst? Vilka förbättringar bör göras när det gäller effektivitet, energiförbrukning eller arbetsmiljö?

Utförande och offert
Efter diskussioner med kunden tar vi fram ett första övergripande koncept. Detta koncept skapar ramen för att designa och bygga det framtida vakuumsystemet. Processen tar hänsyn till många faktorer, bland annat de lokala förhållandena, säkerhet, prestanda och enkel användning. En tydlig och detaljerad offert för den skräddarsydda vakuumlösningen tas sedan fram utifrån detta koncept.

Tillverkning och installation
Vakuumsystemlösningen kommer att byggas i ett av Buschs lokala systembyggnadscenter. Det globala nätverket av experter ger stöd under hela byggnationen. När systemet har byggts kan vi hjälpa till att installeras det. Detta innebär inte bara att vi levererar systemet, utan också att våra servicetekniker integrerar systemet till kundens produktionsprocess och ansluter till befintligt rörsystem. Efter installation kontrolleras täthet, korrekt funktionalitet och vi utför även nödvändiga testkörningar och driftsättning.

Utbildning
Utbildning är en viktig komponent. Vakuumexperterna från Busch kommer att utbilda personalen på plats för att garantera säker och tillförlitlig drift av det nya vakuumsystemet, de kommer att lära sig att upprätthålla maximal prestanda.

Service
Den nya vakuumsystemlösningen är nu i full drift och kan köras av den utbildade personalen. Service från Busch säkerställer att det blir så även på lång sikt – med förebyggande underhåll, detta hanteras på plats eller med fjärrsupport via digitala tjänster. Vår serviceavdelning finns där för kunden och löser alla potentiella problem eller fel.

Kundnöjdhet
Ett fullt fungerande vakuumsystem säkerställer smidiga produktionsprocesser och kundnöjdhet. Premium kundservice ger processtillförlitlighet och planeringssäkerhet. En skräddarsydd vakuumsystemlösning är hållbar och kommer också att fortsätta att anpassas till framtida processkrav.

Kom och prata med oss - vi kommer att finnas på Processteknikmässan på Svenska Mässan i Göteborg,
den 18 – 20 oktober. Välkommen! Länk till biljett

 

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

PT
Patrik Thorin
Utesäljare
patrik.thorin@busch.se

Sänd till en kollega

0.047