23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Satsning på samhällsinriktad yrkessvenska på KG List

KG List anser att våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi strävar efter att alla ska få rätt förutsättningar att trivas, lyckas och utvecklas på sitt jobb. Ett sätt att öka mångfalden på arbetsplatsen är att erbjuda utbildning i yrkessvenska.

Som ett led i det kontinuerliga arbetet genomför vi ett projekt i språkundervisning för nysvenskar i arbetslivet. Det innebär att vi erbjuder våra medarbetare som känner behov av att öka sina kunskaper i svenska för att kunna utvecklas i sitt yrke, att delta i utbildning i Samhällsinriktad Yrkessvenska. Vi erbjuder kursen i samarbete med vårt systerbolag Spaljisten på Surewood Industries. Anställda från företagen deltar i utbildningen tillsammans. Tidigare har även det tredje företaget i koncernen, Anebyhusgruppen, erbjudit kursen till sina anställda. KG List möjliggör att hälften av kursen kan genomföras på arbetstid.

Utbildningen syftar till att förbättra det svenska språket genom att vi bland annat använder oss av företagets policy, rutiner och säkerhetsföreskrifter i undervisningen. Även kulturella skillnader såsom rättigheter och skyldigheter i samhället och på arbetsplatsen ingår i utbildningen. Tack vare kursen får medarbetarna möjlighet att utvecklas språkligt, samtidigt som vi alla bidrar till ökad säkerhet, produktivitet och inkludering på arbetsplatsen. Alla deltagare erhåller intyg efter genomförd utbildning.

KG LIST
Fabriksgatan 5,
364 44 NORRHULT
Uppvidinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560470642

Kontaktperson

KM
Keiu Meesak
Marknadskommunikatör
keiu.meesak@spaljisten.se

Sänd till en kollega

0.047