23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic introducerar nästa generations 4K LCD-skärmar

En ny serie skärmar från Panasonic är ett resultat av att de flesta bildvisningar i både offentliga och privata miljöer idag sker i fullt dagsljus. Därför behövs speciella lösningar för att säkerställa kvaliteten i starkt upplysta rum.

Panasonic presenterar två i nästa generations 4K UHD Professional LCD-skärmar som är utformade för alla platser och användningsområden i offentliga utrymmen, företag och utbildningsinstitutioner. Panasonic SQE2-serien ersätter SQE1-serien och är en avancerad skärm utformad för 24-timmars drift och kristallklar bild tack vare en antireflexpanel för de ljusaste upplysta rummen och offentlig skyltning. CQE2 ersätter CQE1 och är idealisk för konferensrum och klassrum med 16-timmars kontinuerlig drift och flexibla anslutningar. Det omfattande sortimentet, från 43 till 98 tum, kommer att bli tillgängligt under andra kvartalet 2023. 

Premium-serien SQE2 med hög bildkvalitet
SQE2-serien är utformad för att visa digitalt innehåll med absolut klarhet i starkt upplysta konferensrum, samarbetsutrymmen och butiker. Skärmarna har en ljusstyrka på 500 cd/m² och en antireflexpanel med en ljusdiffusionsbehandling på minst 25 % (stiger till 28 % på 86-tumsmodellen TH-86SQE2W), vilket minskar reflektioner av omgivande ljus och starkt förbättrar synligheten i alla miljöer.

För ultimat flexibilitet och ett rent utseende utan externa boxar eller kablar är SQE2-serien också utrustad med kortplats för Intel® SDM-specifikationen som stöder applikationer som digital skyltning och utsändningar med hjälp av en inbyggd PC, terminalkort eller trådlöst presentationssystem.

CQE2 har förbättrade funktioner och anslutningsmöjligheter
Panasonic har också presenterat en förbättrad CQE2-instegsserie med ökad ljusstyrka till 500 cd/m² och alla modeller har en 4K LCD-panel med 3840 x 2160-upplösning, vilket ger högupplöst bildkvalitet med cirka 8,29 miljoner pixlar – fyra gånger högre än Full HD. CQE2-skärmarna kan användas kontinuerligt i upp till 16 timmar, vilket gör dem idealiska för utbildning och konferensrum. Den största modellen TH-98CQE2W kan användas 24 timmar om dygnet.

Enastående funktionalitet i båda serierna
Tack vare en hållbar panel har båda serierna flexibiliteten att installeras i både vertikalt (porträtt)[1] eller horisontellt läge. Båda har Android OS installerat och är kompatibla med HTML5-webbläsare för enkel användning med digital skyltning. Via Bluetooth-funktionalitet kan enheter som mus och tangentbord anslutas, vilket gör det enkelt att använda webbläsare och Android-applikationer. De är också utrustade med Wi-Fi för att visa bilder från en PC eller Android-enhet[2] trådlöst.

För enkel anslutning utan omvandlare eller adaptrar är båda utrustade med HDMI (in x 4), USB typ-C (15 W) och USB-A (x 3). SQE2 har dessutom digitalutgång och DisplayPort. Styrning är möjligt via Serial eller LAN. Samtidig styrning och batch-hantering via nätverk är också möjligt.

"Med en mer intensiv användning av digitalt innehåll i offentliga och privata utrymmen som i allt högre grad omfattar mer naturligt ljus för att öka välbefinnandet, behöver vi skärmar som är konstruerade för att leva upp till våra föränderliga krav. Dessa nästa generations SQE2- och CQE2-serier gör just detta genom att erbjuda bättre visningskvalitet i starkt upplysta miljöer samt mer funktionalitet och flexiblare anslutningsmöjligheter än någonsin tidigare", säger Vanessa Lovric, European Product Marketing Manager för Visual Systems Solutions på Panasonic Connect Europe.

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Sänd till en kollega

0.047