23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PFLEIDERER producent av HPL, MFC, & MDF får Ecovadis Guld

PFLEIDERER HÖJER RIBBAN MED ECOVADIS GULD , MED FOKUS PÅ UNIKA YTOR UNDER 2023!

PFLEIDERER har erhållit GULDMEDALJ HOS ECOVADIS , vilket innebär att Pfleiderer är bland de 4 % bästa i världen,  med fokus på tillverkning av högtryckslaminat (HPL),  MFC (DL Spån),  MDF och element baserade på HPL.

Ansvarskänsla och hållbarhet är en integrerad del av Pfleiderers filosofi som har 5 fabriker i Tyskland, 3300 anställda och funnits på den Nordiska marknaden sedan 80-talet. Detta bekräftas nu av ett toppbetyg från EcoVadis - en av världens ledande oberoende leverantörer av hållbarhetsrankningar.

Pfleiderer har även gjort avtryck för att göra hållbarhet mer synligt för kunder, anställda och samhället i stort. Detta inkluderar presentationen av den första hållbarhetsrapporten, anslutning till Climate Protection Wood Industry Initiative, tilldelning av Blue Angel samt certifiering av de första produktlinjerna i enlighet med Cradle to Cradle Certified™-programmet.

I detta sammanhang har vi också skapat ett koldioxidavtryck för företag och produkter - och anslutit oss till FN:s Global Compact.

PFLEIDERER fortsätter även under 2023 att fokusera på  FUNKTIONALITET IN I MINSTA DETALJ MED SINA UNIKA XTREME-YTOR! 

Pfleiderers funktionella XTreme-ytor höjer ribban för möjligheterna kring inredning, kök, kontor och möbeltillverkning. Xtreme-produkterna bidrar både till en unik funktionell och tilltalande yta och har en varm, sammetslen känsla med tekniska egenskaper.  De släta, supermatta XTreme-ytorna med sin anti-fingeravtryckseffekt finns som tålig högtryckslaminat och kompaktlaminat, samt dekorativ PrimeBoard XTreme. Söker du en tålig utomhus produkt som har högt UV motstånd- och är väderbeständig, så har vi PFLEIDERER Duropal Xterior kompakt i högtryckslaminat(HPL).

Med våra dekorer kan du förverkliga supermatta designkoncept som är estetiskt tilltalande, tåliga och lämpliga för daglig användning, var och när du vill.

Kontakta oss gärna, vi finns i Sverige och kommer gärna och berättar mer:
tomasz.rajca@pfleiderer.com , jeanette.stoltz@pfleiderer.com , marcin.cisowski@pfleiderer.com
Besöka oss gärna på www.pfleiderer.com 

Pleiderer Deutchland GmbH
Ingolstädter Str 51
92318 Neumarkt
Tyskland
VAT nummer: DE421321050

Sänd till en kollega

0.031