23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Produktutveckling på KG List

KG List har tagit fram materialprover av treskikt limfog i rustik ek för att visa upp den möjliga potentialen med stockens olika kvaliteter.

KG List drivs av möjligheter med svenskt lövträ och vi strävar efter ständig utveckling inom vår bransch.

Den senaste tiden har vi arbetat med produktutveckling av treskikt i rustik ek på KG List som ett led i att ta vara på potentialen med stockens olika kvaliteter.

För att testa konceptet och kunna presentera det möjliga produktvärdet till inredningsarkitekter, designers, inköpare och andra aktörer, har vi tagit fram materialprover med olika ytbehandlingar. För tillfället kan vi visa obehandlade, oljade eller lackade materialprover. Alla skivor är också spacklade. Vi säljer i första hand obehandlade skivor.

Treskikt limfog i rustik ek ger ett naturligt intryck och ger oss möjlighet att ta vara på mer av trädet. Det är en skiva med mycket liv i strukturen, likt bordet vi tillverkade till Trä & Teknik-mässan i Göteborg i höstas.

Produktutvecklingen är en del av målsättningen att använda mer av träråvaran och att fördjupa kunskapen om materialet. Vi vill öppna en dialog om möjligheter med råvaran och ge mer utrymme åt rustika uttryck i specifikationer utan att kompromissa med kvaliteten. Svenskt lövträ har en otrolig potential och att använda mer av råvaran här i Sverige – hållbart helt klart!

Är du intresserad, nyfiken på den nya produkten och vill beställa materialprover för testning i dina produkter? Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer!

KG LIST
Fabriksgatan 5,
364 44 NORRHULT
Uppvidinge kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560470642

Kontaktperson

JI

Sänd till en kollega

0.047