23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RemaSawco förstärker sin service & support

RemaSawco har de senaste tre åren arbetat kontinuerligt med att effektivisera verksamheten i syfte att bli både en bättre leverantör och ett mer lönsamt företag. Det senaste förändringsstegen innebär förändrad organisation, nyrekrytering och tillsättande av en ny roll i form av en Customer Success Manager. Dessutom lanserar vi ett nytt supportkoncept, SLA.

Service och Support – Det kanske viktigaste av allt

Vi är mycket väl medvetna om hur viktigt det är för våra kunder att ha en väl fungerande support. Av den anledningen har vi satsat hårt på att rekrytera och bredda kompetensen internt och vi utbildar numera våra servicetekniker både mer, oftare och på flera system än vad som var brukligt tidigare. Vi blir med andra ord bättre och bättre för var dag som går.

Ändrat organisatoriskt fokus

Som ett led i att öka vårt fokus på service och support så har vi även valt att lyfta upp verksamheten i organisationen. Tidigare låg detta som en sektion under vår operativa avdelning. Nu har vi lyft ur service och support och lyft upp det till en egen avdelning, del av ledningsgruppen och direktrapporterande till VD.

 Ny chef för Service & Support

I samband med omorganisationen så har vi valt att rekrytera en ny kompetent och erfaren chef till denna viktiga verksamhet. Gustav Åshäll blir den som nu skall driva serviceverksamheten framåt och säkerställa att våra kunders höga förväntningar uppfylls. I och med detta så byter vår tidigare chef för Service & Support, Jessica Billström, inriktning för att bättre kunna fokusera på kundnöjdhet.

 Ny viktig roll – Customer Success Manager

Nu i januari 2024 har vi tagit ytterligare ett kliv mot en förbättrad supportupplevelse och inrättat en helt ny roll på företaget, en Customer Success Manager (CSM).  
I och med att vi fick in Gustav som ny chef för Service och Support så valde vi att lyfta fram hans företrädare, Jessica Billström, till den rollen. Jessica har visat oerhört engagemang och hjärta till förmån för våra kunders intressen och hon är som klippt och skuren för den här rollen.
 
Hennes roll blir nu att vara våra kunders förlängda arm, röst och öra i verksamheten. CSM kommer att ha insyn i våra olika kundprojekt och säkerställa att kundernas intressen tas om hand på ett sätt så att vi uppnår maximal kundnöjdhet. Denna roll är inte att likställa med en Key Account Manager då det inte föreligger något kommersiellt ansvar i rollen.
CSM organiseras hos Per Skogsberg under stabsfunktionen Strategi & Kommunikation i syfte att vara fristående från sälj, produktutveckling och den operativa verksamheten.

 Serviceavtal (SLA) – ett nytt grepp

Som ett led i att ytterligare förbättra vardagen för våra kunder, så erbjuder vi nu det som vi kallar SLA (Service Level Agreement). Det är en form av supportavtal där man kan välja nivå/omfattning och avnjuta flera fördelar som kund, såsom högre tillförlitlighet i produktionen, förebyggande underhåll, utökad tillgänglighet för telefonsupport och en mängd annat. Detta är ett enormt stort steg och vi tror vi är först med detta i branschen. Ett SLA skapar stabilitet och trygghet för våra kunder och det innebär rejäla fördelar för båda parter. 

Framtiden är ljus

Sammanfattningsvis kan vi nu konstatera att vi står väl rustade inför den ljusnande framtid vi ser komma under 2024. Efter ett mindre roligt år i branschen under 2023 så ser vi med glädje och engagemang fram emot att tillsammans med våra kunder bli bättre och bättre på service och support, till förmån för våra kunder förstås men även för oss på RemaSawco som gillar nöjda kunder.
 

Denna artikel är ett sammandrag från en längre artikel publicerad på LinkedIn idag. Läs gärna hela artikeln via denna länk.

RemaSawco AB
Snickaregatan 40
582 26 Linköping
Linköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562419365

Kontaktperson

PS
Per Skogsberg
Head of Marketing & Communication
Per.Skogsberg@remasawco.se

Sänd till en kollega

0.048