23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ferroplan utökar sin verksamhet till den Svenska marknaden

Som en steg att stärka sin internationella närvaro informerar Ferroplan om sin expansion till den svenska marknaden av tunga transportörer avsedda för trä- och sågverksindustrin.

Men en solid grund i den Finska marknaden så äntrar man nu Sverige. Ett strategiskt kliv som går i linje med företagets mission att förse hela den nordiska marknaden med innovativa lösningar för transportörer.

Till att leda expansionen i Sverige har Ferroplan rekryterat Andreas Niska som kommer att arbeta med försäljning och affärsutveckling i Sverige. Med sin expertis och kunskap om skogs- och sågverksindustrin kommer Niska att fokusera på att bygga starka relationer för att tillgodose varje kunds specifika behov.

“Företagen i Sverige representerar en robust och dynamisk marknad med stor potential”, säger Andreas och fortsätter ”Ferroplan har identifierat den stora potential den Svenska marknaden har och nu siktar vi på att kunna tillgodose en del av den potentialen genom vår expertis och erfarenhet från att leverera våra specialtransportörer. Genom att nu erbjuda våra innovativa, pålitliga och inte minst kostnadseffektiva lösningar även i Sverige så är vi väl positionerade för att möta de hårdare krav som trä- och sågverksindustrin ställer.

Ferroplan har haft stor framgång med sina produkter i Finland i över 40 år. Dessa lösningar har varit avgörande för att säkerställa ett smidigt och pålitligt materialflöde i kundens operativa verksamhet, och detta har gett Ferroplan en lång och gedigen referenslista.

“Vi är exalterade att gå in i nästa kapitel av tillväxt när vi nu äntrar den Svenska marknaden. Med våra fina referenser från tidigare leveranser av specialtransportörer, skräddarsydda lösningar och exceptionell service så är vi trygga med att kunna möta kundernas behov och fortsätta utveckla vår position i Sverige”, säger Antti Rousku, CEO på Ferroplan.

Ferroplan ser fram mot att kunna erbjuda den Svenska marknaden samma enorma engagemang och hängivelse som har varit vårt adelsmärke i Finland i över 40 år.

Ferroplan
TAKOJANTIE 4
16300 Orimattila
Finland
VAT nummer: FI06904131

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032