23948sdkhjf

Vi söker en svensktalande Country Manager

| Medlemsnyhet | Företag WOCA Denmark A/S

Country Manager (Sverige) till expansiv dansk verksamhet inom behandling och vård av företrädesvis golv, möbler, terrasser mm.

WOCA Denmark A/S är känt i hela världen för att leverera kvalitetsprodukter till behandling och vård av primärt träprodukter, företrädesvis till golv, möbler, terrasser mm. Produkterna säljs i fler än 60 länder.

Kunderna är större industri-/ produktionsverksamheter inom golv- och möbelindustrin, det professionella segmentet (golvslipare och liknande) och inte minst detaljhandeln, där produkterna i Danmark säljs som Trip-Trap.

Primära arbetsuppgifter
Till den svenska marknaden och till att stärka den i förvägen expansiva utvecklingen inom alla de nämnda segmenter, söker vi nu en svensktalande och svensk bosatt Country Manager till att gå i täten.

Du kommer att referera till företagets försäljnings- och marknadschef, men samtidigt arbeta mycket självständigt. Det förväntas därmed, att Country Managern själv kommer att kunna utarbeta marknads- och tillväxtstrategier, handlingsplaner och budget – självklart med en helhjärtad och 100% uppbackning från firmats huvudkontor i Danmark. Det finns således redan en anställd svensktalande (infödd) intern försäljnings back-up.

Kvalikationer och profil
Den rätta kandidaten till jobbet har en solid erfarenhet inom golvbranschen eller nära relaterade branscher och gärna med erfarenhet av trä. Utbildningen är inte avgörande, men vi söker en mycket utåtriktad, självgående och självmotiverad person, som sätter sina mål och når dem.

Kontakten till huvudkontoret kommer att vara regelbunden och efter behov och det kommer både vid nystarten och löpande vara utbildning och skolning i företagets produkter.

Språkligt är svenska som modersmål ett ultimativt krav och goda kunskaper i engelska - som är koncernspråk - önskvärt.

Lön och tillträde
Jobbet kommer att bli belönat på en konkurrenskraftig nivå och lönen kommer som utgångspunkt att vara  fast. Dessutom kommer bidrag till bil, hemkontor, pension, telefon, internet. Anställningen kommer naturligtvis att följa gällande svenska regler.

Tillträde så snart som möjligt.

Ansökan och ytterligare upplysningar
För ytterligare information angående jobbet kontakta försäljnings- och marknadschef Ole Juul Kirkeby på +45 40 60 53 56 och det är även till honom man kan skicka sin motiverande ansökning: ojk@wocadenmark.com.

Medlemsnyhet

Företag
WOCA Denmark A/S

Tværvej 6
6640 Lunderskov
Danmark
WOCA Denmark A/S

Sänd till en kollega

0.06