23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Formica nyheter från WBP Trading AB

| Medlemsnyhet | Företag WBP Trading AB

Spännande nyheter kommer från Formica i form av TrueScale som återskapar verklighetens material bättre än tidigare och nya kollektionen bänkskivor i Axiom med nya fina dekorer, formatmöjligheter och stänkskydd.

TrueScale
TrueScale kollektion erbjuder det äkta utseendet hos högklassiga material som marmor, kvarts och trä utan mönsterupprepning över laminatskivornas bredd. 

TrueScale har utvecklats för kommersiella projekt och fångar naturmaterialens dramatiska effekter till en bråkdel av kostnaden.

Skapa spännande svepande former eller monolitiska block i marmormönster med TrueScale-laminat. 

Det är en produkt som är lätt, flexibel, formbar, icke-porös och tålig mot nötning samt som inte kräver någon för- eller efterbehandling för att bibehålla sitt vackra utseende.

Produktfördelar
Dekorerna i TrueScale från Formica Group har ingen mönsterupprepning över laminatskivornas bredd, vilket innebär att mönstren kan ses i sin fulla prakt. Arkitekter, designers och kunder får en ytlösning som är mer prisvärd än högklassiga naturmaterial, som är redo att levereras och som har egenskaper bättre lämpade för krävande kommersiella utrymmen. 

Formica®-laminat i TrueScale erbjuder bättre prestanda än motparterna i marmor, sten och trä, eftersom det är lättare, mer hygieniskt och fläcktåligt.

Axiom
Dekorerna i Axiom® -sortimentet ger inspiration att skapa det perfekta köket. Välj mellan bänkskivor i varma i trädekorer och exklusiva dekorer som marmor och granit, eller håll det avskalat och enkelt med enfärgat. Axiom gör det enkelt att designa drömköket.

Hållbart matt
Axiom bänkskivor, köksöar och stänkskydd erbjuds nu med Formica Infiniti dekorer för en lyxig matt yta med egenskaper speciellt utvecklade för köksmiljöer. 

Formica Infinitis Absolute Matte-yta klarar småkockarnas kladdiga fingrar och skapar en spännande och elegant stil som imponerar på varje middagsgäst. 

Formica Infiniti har den perfekta uppsättningen egenskaper som göra att dina köksytor känns bra, ser bra ut och håller sig bra över tid.

Ett klassiskt val för ett modernt kök
Axiom återspeglar betydelsen av köket i våra liv: en plats för matlagning, underhållning, samvaro eller firande. 

I Axiom-sortimentet finns stänkskydd som ett modernt och hygieniskt alternativ till kakel. Stänkskydd i dekoren Chalk Black har dessutom en matt yta som gör att det kan användas som griffeltavla.
Dekorer & ytor
Axiom står för totalt 21 dekorer med 7 olika ytor varav 6 av dessa är Infiniti dekorer. 

Format:
3020x610x30 mm med en postformad långsida och en kantlistad långsida. 
3595x610x30 mm med en postformad långsida
3600x1240x30 mm - nytt format med en postformad långsida
3020x665x30 mm - Köksö med två postformade långsidor

Även 8 stänkskyddsdekorer i format 3050x645x3 mm där Chalk Black är riktigt spännande då du även kan använda den som griffeltavla. 

Formica har även utökat sitt sortiment av list och erbjuder nu matchande ABS-kantlist i 33x1 mm till samtliga dekorer och även som tidigare remsor av laminatkantlist i 34x3600 mm. 

Till din bänskiva kan du även får aliminiumoxiderad vinkelskarvlist och ändavslutningslist. 

Kom in till oss på WBP för att se hela kollektionen i vårt showroom och har du inte möjlighet så skickar vi gärna ett prov till dig.

Ladda ner Axiom broschyr

Medlemsnyhet

Företag
WBP Trading AB

Axel Danielssons väg 269
215 82 Malmö
Sverige
WBP Trading AB

Sänd till en kollega

0.063