23948sdkhjf

Stora Trähus 2023 ger alla svar – en ny byggsektor är etablerad efter tio år!

Efter tio år med kunskapsdagen Stora Trähus har vi gått igenom alla aspekter på träbyggande i stor skala. Så nu är det dags att visa upp alla möjligheter under en och samma dag. I dag är alternativen många, så vad är viktigast för dig? Årets Stora Trähus genomförs den 7 november.

Under tio konferenser på tio år har Stora Trähus förklarat grundläggande teknik och forskningsresultat, redovisat storslagna träbyggnadsprojekt och visat hur man kan bygga trähus som är både kostnadseffektiva och vackra.

Nu är tekniken för att bygga stort i trä utvecklad till en industriell byggsektor. Det finns en rad möjligheter att välja teknik och material, beprövad teknik och många alternativ för arkitekter, konsulter och leverantörer. Så nu kommer vi att redovisa allt detta under en och samma dag.

Under tio år med Stora Trähus har vi också haft glädjen att välkomna en lång rad ledande experter inom varje aspekt av träbyggandet. Välkända arkitekter, byggkonsulter och forskare har hjälpt branschen att utvecklas, och i år har vi haft möjlighet att få med både beprövade favoriter och experter som våra deltagare kanske inte har mött tidigare.

Titta och studera programmet på storatrahus.se. Där finns både omfattande information om program och medverkande, och möjligheter att anmäla sig. Vi hoppas få träffa dig den 7 november i Stockholm, och det gör alla våra medverkande och utställare också! Ta vara på tillfället, det här är kanske den effektivaste dagen du har på hela året…

Nils Lindstrand

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079