23948sdkhjf

Visa upp dig inför Trä & Teknik!

Om ditt företag ställer ut på Trä & Teknik i Göteborg 28-31 augusti har ni även en möjlighet att utan kostnad presentera er mässmedverkan i NTT.

Skicka in material till någon av adresserna nedan, senast den 7 juni måste vi ha ert bidrag!

Inför branschens stora svenska mässa, Trä & Teknik i Göteborg, satsar NTT på två specialutgåvor. En som presenterar själva mässan och branschens framtid, NTT nr. 6, som kommer ut veckan före Midsommar. Inför mässan, den 24 augusti, kommer sedan NTT nr. 7. I detta nummer vill vi som vanligt erbjuda alla er utställare att kostnadsfritt skicka in material om er medverkan på mässan.

I NTT nr. 7 ger vi er möjlighet att kort berätta vad ni ska visa upp och i övrigt ha för arrangemang i samband med mässan. Denna tidning kommer även att delas ut på mässan och fungera som en guide till de intressantaste montrarna.

Det vi behöver från er är en kort beskrivning på vad ni ska visa i montern, om ni har någon nyhet ni gärna vill puffa för, något särskilt tema, tävling, eller liknande. Bilder på det som ska visas är också välkomna och bifoga i så fall en bildtext som talar om vad den föreställer. Glöm inte att ange ert monternummer.

Det insända materialet behandlas som redaktionell text och innebär ingen kostnad för er. Redaktionen förbehåller sig rätten att redigera materialet i materialet.

För att säkert få med materialet behöver vi som sagt ha detta senast den 7 juni.

För att öka chansen att få fram ert budskap bör materialet vara lagom långt, 1000-2000 tecken, och med den viktigaste informationen i inledningen. Alltför omfångsrikt material tvingas vid redigera ned till passande format.

Informativa eller dekorativa bilder har större chans att komma med, men vi kan inte garantera publicering av bilder.

Om ni inte kan eller hinner utforma speciell information för NTT, så går det bra att skicka samma material som ni sänder till era kunder, eller broschyrer på produkter ni ska ställa ut. Då gör vi så gott vi kan med det material vi får, vilket brukar bli bra det också.

Sänd bidragen med e-post tilltot@nordiskemedier.se eller

med vanlig post till: NTT, att: Nils Lindstrand, Box 720 01, 181 72 Lidingö

Välkomna med ert bidrag!

Nils Lindstrand, chefredaktör NTT

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079