23948sdkhjf

Martinsons utsedd till årets leverantör

Bakom priset står Beijer Byggmaterial
Bygghandelskedjan Beijer Byggmaterial har utsett Martinsons till årets leverantör. Företaget vann utmärkelsen i konkurrens med närmare 300 större samarbetspartners inom verktyg och byggmaterial.

– Martinsons har den där nyfikenheten som leder till utveckling. En annan positiv sak är kunnandet. På de flesta företag är det en liten grupp som verkligen kan produkterna. Men på Martinsons finns ett generellt kunnande, från koncernchefen Lars Martinson och vidare genom hela organisationen. Det är speciellt, säger Peter Sjöström, senior sourcing manager på Beijer Byggmaterial, i ett pressmeddelande.

Martinsons är en stor leverantör till byggvaruhandeln och har avtal med de flesta större kedjor.

– Vi har samarbetat med Beijer under lång tid och ser det som ett partnerskap där vi tillsammans utvecklat sortiment och idéer utifrån kundernas behov. Utmärkelsen är otroligt hedrande och ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger Lars Källströmer, försäljningschef byggprodukter hos Martinsons.

Motiveringen till priset som årets leverantör lyder:

”Martinsons Trä har uttalat och långsiktigt varit en mycket viktig samarbetspartner för Beijer Byggmaterial gällande sortimentsutveckling och gällande flera stora sortimentsändringar. Martinsons trä har som företag en kompetens, en nyfikenhet och ett intresse för utvecklingen av trä vilket varit mycket betydelsefullt för Beijer Byggmaterial över tid. Beijer Byggmaterial har över tid haft en god försäljningsutveckling gällande ett antal kategorier från Martinsons Trä.”
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11