23948sdkhjf

2019 års Ligna större än 2017

Från den 27 till den 31 maj 2019 kommer över 1 500 företag att samlas i tyska Hannover för att visa framtidens träbearbetnings- och träindustri.

130 000 kvadratmeter är det totala nätverksutställningsområdet som kommer att upptas av utställningen med den senaste träbearbetnings- och träbearbetningsanläggningen, maskiner och verktyg.

Det handlar om digitalisering, automatisering, IoT-plattformar, samarbetssystem och innovationer.

Bland länder som ställer ut för första gången finns Bosnien och Hercegovina berättade Andreas Gruchow, styrelseledamot i Deutsche Messe under Ligna Preview presskonferens, likaså att årets upplaga växt om föregående.

- Utställare från över 50 länder samlas på Hannover Exhibition Centre för att presentera toppmoderna bearbetningslösningar, applikationer och koncept för hela skogs- och träindustrin. ledande teknikleverantörer kommer att göra Hannover till den globala hotspot för de träbaserade industrier under de fem dagarna. Ingen annan rättvis jämför sig när det gäller internationell överklagande.

Han tillägger:

- Ligna kommer återigen att tjäna som branschens utställningsval för att avslöja sina innovationer, med en hel del utställare till och med tidvisa sina utvecklingscykler för att sammanfalla med showens scenarier vartannat år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079